Helios-Medica praktijkruimte bevind zich op de begane grond met ingang. Hierdoor is het ook voor minder valide toegankelijk. De toegangsdeur bevindt zich aan de voorzijde van de praktijk, direct aan het voetgangers trottoir. Er is voldoende mogelijkheid om uw auto kosteloos te parkeren. Als u om wat voor reden dan ook niet in staat bent de praktijk te bezoeken, dan is een behandeling aan huis mogelijk.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen.

Consulten worden op afspraak ingepland binnen kantooruren van maandag tot en met zaterdag.

Indien je genoodzaakt bent jouw afspraak te annuleren, doe dit dan alsjeblieft zo vroeg mogelijk. Bij afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of per email zijn afgezegd wordt helaas het gehele bedrag in rekening gebracht.

Vergoedingen en voorwaarden

Hoewel de uitvoering en technieken van Shiatsu niet zijn gebaseerd op de huidige westerse therapievormen is, zijn de therapeuten zelf wel uitstekend op de hoogte van de westerse, moderne kennis van het menselijk lichaam. Om toezicht te houden of een zorgverlener voldoet aan de westers medische en psychosociale kennis, is in 2015 een onafhankelijke instantie opgericht, namelijk het CPION. Uiterlijk per 1 januari 2017  moet elke zorgaanbieder over aantoonbare kennis beschikken en deze nascholing hebben gevolgd. Hierdoor zal de oude regel gehandhaafd blijven en wordt een consult geheel of gedeeltelijk vergoed als u aanvullend verzekerd bent.

Check op   https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/shiatsu-therapie#vergoedingen

Shiatsu therapie wordt ruim gedekt van de aanvullende zorgverzekering. Belangrijk is wel dat de patiënt/cliënt een aanvullend pakket heeft met vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen of alternatieve beweegzorg. Verder dient ook de therapeut, waar de cliënt bij in behandeling gaat, te voldoen aan bepaalde voorwaarden en regels op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn aangesloten bij de www.vbag.nl en voldoe aan een groot aantal kwaliteitswaarborgen. Denk daarbij aan opleiding, bij- en nascholing, het afleggen van de beroepseed of belofte, praktijkvoering (en -vaardigheid), patiëntencontact en een aantal verplichte persoonsgebonden gegevens, verklaringen en registraties.

Mits u de juiste aanvullende verzekering heeft afgesloten, krijgt u (een deel van) de behandeling vergoed bij zorgverzekeraars.

Link naar www.zorgwijzer.nl

De onderstaande vergoedingen en tarieven hebben betrekking op de aanvullende zorgverzekering in 2017. Voor de specifieke en bindende polisvoorwaarden kan men kijken op de website van de zorgverzekeraar. Aan de vergoedingen hieronder kunnen geen rechten worden ontleend.

Vergelijk en Kies: https://www.vgz.nl/zorgadvies/vergelijk-en-kies