Bezoek ons
Boomstede 638, 3608 BR Maarssenbroek
Bel ons
0346 - 554084
Stuur ons een bericht
info@heliosmedica.nl

Helios-Medica praktijkruimte bevind zich op de begane grond met ingang. Hierdoor is het ook voor minder valide toegankelijk. De toegangsdeur bevindt zich aan de voorzijde van de praktijk, direct aan het voetgangers trottoir. Er is voldoende mogelijkheid om uw auto kosteloos te parkeren. Als u om wat voor reden dan ook niet in staat bent de praktijk te bezoeken, dan is een behandeling aan huis mogelijk.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u mij bellen of mailen.

Tijdens de behandelingen zal ik mijn telefoon niet beantwoorden, maar wanneer u een boodschap inspreekt, bel ik u spoedig terug. Een goede telefonische bereikbaarheid vind ik belangrijk. Ik ben dagelijks te bereiken van 11:30 tot 12:30 uur. Indien nodig worden er ook op maandag tot en met vrijdag consulten gegeven. Als er echt geen andere mogelijkheden zijn of bij spoed in de weekenden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Begintijd in principe op het hele uur tenzij anders wordt afgesproken.

Consulten worden op afspraak ingepland binnen kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

Indien je genoodzaakt bent jouw afspraak te annuleren, doe dit dan alsjeblieft zo vroeg mogelijk. Bij afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of per email zijn afgezegd wordt helaas het gehele bedrag in rekening gebracht.

Afspraak maken

Translate »