Bezoek ons
Boomstede 638, 3608 BR Maarssenbroek
Bel ons
0346 - 554084
Stuur ons een bericht
info@heliosmedica.nl

Een verwijsbrief van uw huisarts is meestal niet nodig. Mits u de juiste aanvullende verzekering heeft afgesloten, krijgt u (een deel van) de behandeling vergoed bij zorgverzekeraars. Betalingen gaan contant, per pin of factuur. Bij alle soorten betalingen in onze praktijk krijgt u een factuur per e-mail toe gestuurd waarmee u uw kosten kunt declareren bij uw zorgverzekering. 

 

 

-  Acupunctuur, Shiatsu & Natuurgeneeskundige therapie behandeling worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hierdoor wordt uw eigen risico niet aangesproken, dit geldt alleen voor zorg uit de basisverzekering.

De vergoeding per behandeling verschilt per verzekeraar en per aanvullend pakket. Als u zeker wilt weten of uw behandeling wordt vergoed, kunt u het best contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Belangrijk is wel dat de patiënt/cliënt een aanvullend pakket heeft met vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen of alternatieve beweegzorg. Verder dient ook de therapeut, waar de cliënt bij in behandeling gaat, te voldoen aan bepaalde voorwaarden en regels op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn aangesloten bij de www.vbag.nl & www.rbcz.nl en voldoe aan een groot aantal kwaliteitswaarborgen. Denk daarbij aan opleiding, bij- en nascholing, het afleggen van de beroepseed of belofte, praktijkvoering (en -vaardigheid), patiëntencontact en een aantal verplichte persoonsgebonden gegevens, verklaringen en registraties.

p.s.

Eind van het jaar is de tijd om eens goed naar de dekking van uw zorgverzekering te kijken. Het is mogelijk om over te stappen naar een andere verzekeraar en/of uw aanvullend pakket aan te passen.

VOORWAARDEN:
– Consult volgens afspraak.
– Afzeggen minimaal 24 uur voor afspraak liefst per e-mail of telefonisch.
– Bij in gebreke blijven worden u de kosten van het consult berekend.

Wij zijn wettelijk verplicht u bij uw eerste consult te vragen naar uw BSN-nummer.
Zorgt u er alstublieft voor uw verzekeringspas mee te nemen.

Overige gegevens:

KvK 69539413

Bank NL33KNAB0256563438 

Tel: 06 46367928

Translate »