Bezoek ons
Boomstede 638, 3608 BR Maarssenbroek
Bel ons
0346 - 554084
Stuur ons een bericht
info@heliosmedica.nl

Over mij

 

 

“Wie zijn bestemming weet, vindt de weg.”  

Lao Tze

 

Even voorstellen

Mijn naam is Boško Bob Petrov,

Nuchter en met beide benen op de grond, maar openstaand voor andere mensen en nieuwe inzichten, kwam ik persoonlijk in aanraking met de Shiatsu therapie.

Deze therapie liet mij inzien en ervaren dat er naast de reguliere westerse geneeskunde meer mogelijkheden zijn om mensen te helpen met hun klachten op lichamelijk en geestelijk gebied.

Met mijn kennis en ervaring opgedaan in verschillende technieken van de oosterse geneeskunde ( SiVas acupunctuur, polsdiagnostiek, auriculo-ooracupunctuur, EHBO enz.) heb ik een goede basis gelegd naast mijn professionele opleiding tot Shiatsu therapeut bij de Shu Ha Ri (Qing Bai Academie). In 2017 heb ik mijn diploma HBO Medische Basiskennis behaald bij opleidingsinstituut Con Amore. Dit is een CPION/SRNO geaccrediteerde HBO opleiding, waardoor de praktijk opgenomen is in de zorggids per 2017. Sinds de opening van mijn praktijk voor oosterse en complementaire geneeswijzen Helios-Medica te Maarssen volg ik regelmatig bijscholingen in verschillende oosterse technieken. Naast de verschillende therapeutische behandelingen kunt u bij mij ook terecht voor ontspanningsmassages of Reiki.

In mijn eigen praktijk, gelegen in een prachtige ruimtelijke omgeving ontvang ik mijn cliënten in een mooie ruimte waar je de rust en de kleuren van de natuur terug vindt.

Behandelingen:

Mijn behandelingen, zowel op Reikigebied als complementair therapeut, zijn erop gericht om het welzijn en welbevinden van u te ondersteunen en verbeteren. De massages die ik geef zijn stevig (in overleg met u) waarbij ik het bindweefsel losmaak voor een goede opruiming van de afvalstoffen die zich in uw spieren ophopen. Een Reikibehandeling kunt u kiezen om een diepe ontspanning te bereiken maar ook om blokkades op energie niveau te verminderen/ weg te nemen. Deze blokkades kunnen bij u voor lichamelijke of emotionele klachten zorgen.

Persoonlijke ontwikkeling:

Voor persoonlijke ontwikkeling kunnen mensen ook bij mij terecht in de vorm van de traditionele Reiki Usui Natural Healing methode. Beide geef ik tot en met de Mastergraad.

Ik hoop u, met de moderne en sfeervolle uitstraling van mijn praktijkruimte, optimaal te kunnen behandelen en begeleiden. Belt u mij voor een afspraak? U bent van harte welkom!

Vriendelijke warme groet,

Translate »