Welkom bij Helios-Medica Acunova   Click to listen highlighted text! Welkom bij Helios-Medica Acunova
Bezoek ons
Boomstede 638, 3608 BR Maarssenbroek
Bel ons
0346 - 554084
Stuur ons een bericht
[email protected]

De reiki healer of therapeut zorgt niet alleen voor meer energie. Hij versterkt tegelijk ons immuunsysteem en verhoogt onze natuurlijke weerstand. Zo verkleint ons risico op allerlei aandoeningen aanzienlijk en worden de symptomen ervan verzacht. In het allerbeste geval zelfs genezen.

Bewust kiezen

De meesten die een reiki- healer opzoeken doen dit bewust. Ze weten wat een reiki- behandeling inhoudt, en wat die voor hen kan betekenen. Als je er bewust voor koos kan reiki je helpen zowel lichamelijke als geestelijke klachten te behandelen. Met Reiki maken we weer verbinding met onze oorspronkelijke energiebron. Deze herwonnen energie stroomt niet alleen naar onszelf maar even goed naar anderen. Het gaat dan om wat men neutrale energie noemt. Die is zowel verantwoordelijk voor alle materie, als voor alles wat leeft. Het gaat dus niet alleen om mensen maar even goed om dieren, zaken, en gebeurtenissen. Deze hebben één voor één energie nodig om te leven of om te bestaan. Reiki brengt ons weer in evenwicht en dat is nodig voor een goede fysieke en mentale conditie.

Pakt ook oorzaken aan

Reiki heelt met andere woorden de volledige mens. Dat doet het door niet de symptomen maar de oorzaken van de klachten aan te pakken. Op die manier wordt de aandoening genezen of alvast de symptomen ervan verzacht. In het holistische wereldbeeld hebben alle klachten een lichamelijke, geestelijke, emotionele of spirituele oorzaak. Dat zijn zowel angsten als verdriet en allerlei onverwerkte gebeurtenissen. Reiki accepteert al deze oorzaken niet als negatief maar als een deel van onszelf. Dat zorgt ervoor dat lichamelijke en geestelijke problemen afnemen of zelfs volledig verdwijnen.

Vertrouwen als sleutelwoord

Het enige wat men van ons verwacht is vertrouwen in reiki. De therapeut geeft nooit meer te verwerken dan we op dat moment aankunnen. Koos je voor een persoonlijke en directe behandeling? Dan word je aangekleed op een comfortabele tafel behandeld. Kies voor makkelijke en losse, sportieve kleding. Dat zorgt voor de onmisbare ontspanning en rust.