Bezoek ons
Boomstede 638, 3608 BR Maarssenbroek
Bel ons
0346 - 554084
Stuur ons een bericht
info@heliosmedica.nl

Reiki behandelingen

Tijdens deze behandeling ligt u aangekleed op tafel en behandel ik (door mijn handen op uw lichaam te plaatsen) zowel de voor- als achterkant van het lichaam zonder de erogene zones aan te raken (hier houd ik de handen boven het lichaam).

De Reikibehandeling geeft een diepe ontspanning waarbij het energiesysteem wordt aangevuld op de plaatsen waar een tekort aan energie is (z.g. blokkades). Deze blokkades kunnen klachten op lichamelijk en/of emotioneel niveau geven.

Sommigen voelen alleen warmte en anderen merken niets van de Reiki energie terwijl er dan wel degelijk veel gebeurt op energie niveau.

Deze behandeling duurt ca. 50 a 60 minuten en is afhankelijk van de hoeveelheid energie die iemand nodig heeft.

De eerste keer dat u bij mij komt zal de het iets langer duren door een voorafgaand kennismakings- c.q. intakegesprek (dit is inclusief).

De (liggende) Reiki therapie duurt ca. 50 a 60 minuten en de Reiki stoeltherapie duurt ca. 25 minuten.

Een Reikibehandeling is een hele ontspannende, bijzondere ervaring waar veel mensen met uiteenlopende klachten baat bij kunnen hebben. Ook als u geen klachten heeft is de Reikibehandeling een heerlijk moment voor uzelf om de hectiek van alledag even naast u neer te leggen.

NB; Reiki is geen geneeskunde op zich maar kan als aanvulling op de reguliere geneeskunde worden gebruikt om rust te geven, meer energie te krijgen of om uw klachten te verminderen.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u ons altijd even bellen!

 

Afspraak maken

Translate »