Praktijk voor complementaire & oosterse geneeskunde
Bezoek ons
Boomstede 638, 3608 BR Maarssenbroek
Bel ons
0346 - 554084
Stuur ons een bericht
info@heliosmedica.nl

Praktijkdagen
Voor steeds meer studies organiseert CIVAS praktijkdagen of -weekenden. Hier kunt u uw theoretische kennis toetsen en heeft u de unieke mogelijkheid uw docent en medestudenten te ontmoeten. Er wordt veel geoefend en er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Voor iedereen die zijn vaardigheden naar een hoger plan wil tillen, is het bijwonen van een praktijkevenement dan ook een aanrader!

Bij deze Reiki-cursus verzorgen wij optioneel drie praktijkinwijdingen. De eerste inwijding is gericht op het ontwikkelen en helen van uzelf. De tweede inwijding is bedoeld om te leren hoe u anderen met Reiki kunt helen. Tijdens de derde inwijding leert u anderen in te wijden en ontdekt u hoe u zelf Reiki-cursussen kunt geven.

Profiteer van helder en modern studiemateriaal
Voor al onze studies geldt dat het lesmateriaal is samengesteld door een ervaren vakdocent. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed is te volgen. U krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden zodat u deze gemakkelijk kunt opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor al haar studies de vakontwikkelingen bij. Zo heeft u altijd de meest actuele kennis in huis.

Deze cursus biedt u daarnaast de volgende voordelen:

geschreven door expert
met veel foto’s en illustraties
inclusief instructie-dvd én -cd
mogelijkheid inwijdingen te volgen

Deze prachtige Reiki cursus is geschikt voor iedereen die met reiki wil gaan werken. De cursus is ontwikkeld door een authoriteit op het vakgebied en wordt geleverd met een unieke instructie-dvd! Met deze Reiki cursus doet u alle benodigde kennis op om een veilige reikibehandeling te kunnen geven.

https://www.civas.nl/cursus/natuurgeneeswijzen/reiki-master

Translate »