Bezoek ons
Boomstede 638, 3608 BR Maarssenbroek
Bel ons
0346 - 554084
Stuur ons een bericht
info@heliosmedica.nl

Inwijding Reiki 1

Dit is je eerste stap in het Reikiproces. Je begint aan een nieuwe ontwikkelingsfase in jouw spirituele groei. Reiki 1 is werkzaam op het lichamelijk niveau en is in eerste instantie bedoeld voor jezelf, je leert echter ook op welke wijze je anderen kunt behandelen. Je ontvangt van ons een uitgebreide map met informatie over  de geschiedenis van Reiki en beschrijvingen van de behandelingsmogelijkheden en de daarbij behorende handposities. Het oefenen van het geven van een behandeling. Nadat je bent ingewijd begint je lichaam aan een schoonmaak periode van ongeveer 21 dagen.

Inwijding Reiki 2

Reiki 2 is het natuurlijke vervolg waarmee je een behoorlijke stap vooruit neemt. Waar Reiki 1 alleen op lichamelijk niveau werkt kom je met Reiki 2 op het mentaal/geestelijk niveau en heb je dus een behoorlijk krachtig instrument in handen. Je kunt jezelf nu beter verbinden met iemand die je behandeld en zelfs energie op afstand sturen. Voor jezelf betekent het ook een stevige duik in je ontwikkeling want je eigen proces gaat natuurlijk ook gewoon door en je gaat nu de confrontatie aan met jezelf op geestelijk/mentaal niveau. Voor Reiki 2 krijg je natuurlijk een aanvulling voor je cursusmap met 3 Reiki symbolen en de uitleg hoe en waar deze gebruikt mogen worden. Het spreekt voor zich dat je eerst Reiki 1 gedaan moet hebben en er tussen de beide inwijdingen ongeveer een 3 maanden zit.

Inwijding Reiki 3 (Master)

Dit is de weg om toegang te vinden tot verdere spirituele groei, die je leven zal verrijken en naar hoger niveau tilt, naarmate je meer en meer bereid bent je eigen verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen. Je ontvangt tijdens de inwijding het Master symbool, het lichtsymbool, aangereikt. Met dit Master symbool wordt ook geoefend. Door de inwijding in de derde graad wordt de mogelijkheid om de universele energie toe te passen versterkt. Hiermee ben je in de fase van het spirituele/zielsniveau terecht gekomen. De initiatie van het Master symbool zorgt ervoor dat de Reiki energie kan worden toegepast om inwijdingen in de Reiki energie te geven.

Afspraak maken

Translate »