Bezoek ons
Boomstede 638, 3608 BR Maarssenbroek
Bel ons
0346 - 554084
Stuur ons een bericht
info@heliosmedica.nl

De Reiki 1 cursus is een afgerond geheel en wordt aangeboden volgens de traditionele methode van Dr. Mikao Usui. Iedereen kan Reiki leren, de methode is zeer toegankelijk, geschikt voor alle leeftijden, je hebt er geen speciale gave voor nodig.
De eendaagse cursus wordt gegeven in het weekend, hierna heb je Reiki voor de rest van je leven. Na het behalen van Reiki I ( eerste graad – Shoden ) kun je jezelf én ook anderen of je huisdier al één op één Reiki behandelingen geven, door middel van handopleggingen.

Wat kun je in de Cursus Reiki 1 verwachten?

– Tijdens de Reiki 1 cursus wordt uitgebreid uitgelegd wat Reiki is en vooral wat het voor je kan doen.

– De geschiedenis en achtergrond van Reiki wordt behandeld, inclusief de vijf “principes”.

– Je leert op praktische wijze de handposities om jezelf te behandelen.

– Je leert de handposities om anderen een Reiki behandeling te geven.

– Er wordt ruime gelegenheid gegeven om te behandelen en behandeld te worden.

– Vier initiaties ( ook wel inwijdingen genoemd ).
Deze initiaties worden verdeeld over 1 dagdeel tijdens de cursus.

– De Reiki 1 cursus wordt afgesloten met een officieël certificaat.

De Reiki II cursus is het logische vervolg op Reiki I. Minimaal 21 dagen na het behalen van je eerste graad, kun je de Reiki II cursus volgen. Reiki II wordt op één dag in het weekend gegeven en is er later in tijd een verdiepingsdagdeel, die overigens ook in het weekend wordt gegeven.

Wat kun je in de Cursus Reiki II verwachten?

– Tijdens de Reiki II cursus leer je om op afstand Reiki te sturen.

– Ook hier geldt dat Reiki op alle niveaus werk; Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Spiritueel.

– Bij de tweede graad ga je leren werken met drie symbolen en bij elk symbool de mantra.

– De drie symbolen ga je leren tekenen en te gebruiken om Reiki op afstand te sturen.

– Je gaat leren Reiki sturen naar personen, situaties en blokkades naar het verleden heden en de toekomst, voor anderen en jezelf.

– Je krijgt één initiatie ( ook wel inwijding genoemd ).

– De Reiki II cursus wordt afgesloten met een officieël certificaat.

Verdiepingsdagdeel waar wij o.a. stil staan bij;

– Beheersing symbolen en mantra’s

– Een verdieping in het gebruik van Reiki bij blokkades

– Persoonlijke blokkades opsporen

– Uitwisselen van ervaringen

Reiki 3 (Graad 3), Master in Reiki

Reiki 3 wordt ook wel de Master genoemd, oftewel de meester cursus. Reiki 3 gaat echt dieper op Reiki in. Om Reiki 3 te gaan volgen is het erg belangrijk dat je al veel met Reiki hebt gewerkt. Je bent toe aan Reiki 3 als je zeker weet dat je Reiki in je leven blijft toepassen en gebruiken.
De Reiki 3 cursus bestaat uit 3 dagdelen: 1 hele dag en een terugkomochtend. De terugkomochtend wordt 3 weken na de cursus ingepland. Na de Reiki 3 cursus kun je ook weer verder met de opleiding met Reiki 3A.

In Reiki 3A krijg je 1 inwijding en leer je te werken met het vierde symbool. Hiermee rond je in feite je Reiki-opleiding voor jezelf af. Je intuïtie versterkt zich nog meer. Je kan de heling op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten; fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel en dat maakt je een heel mens. Daardoor zul je vanuit een hoger bewustzijn kunnen leven. Je integreert alle niveaus met elkaar.

Reiki 3B
Indien je door wilt gaan om zelf mensen voor Reiki op te gaan leiden en daarmee Reiki-inwijdingen te geven, dan kun je de Reiki 3B cursus volgen. Dit is een persoonlijk ontwikkelingstraject van ongeveer een jaar, waarbij je wordt gecoacht en begeleid om zelf inwijdingen te geven, Reiki cursussen te geven en oefen- / terugkomst avonden te organiseren. Er zijn gemiddeld 5 coaching sessies nodig, daarnaast is er regelmatig contact via de mail. Naast de coach sessies is er een inwijdingsdag, waarbij je alle inwijdingen leert van Reiki 1 tot en met Reiki 3 én jij mag je eerste Reiki 1 cursus gaan geven onder begeleiding van ons waarbij wij jou individueel coachen om alles uit jezelf te halen en jij in compleet vertrouwen je eigen authentieke Reiki cursussen kunt gaan geven.

Reiki Master Bosko Petrov is opgeleid en ingewijd volgens het traditionele Reiki Usui systeem van natuurlijk genezen (Usui Shiki Ryoho). De Reiki Master is aangesloten bij de Reiki Vereniging Cirkel , dit garandeert de cursist dat hij/zij een kwaliteitscursus volgt.

 

Afspraak maken

Translate »