Bezoek ons
Boomstede 638, 3608 BR Maarssenbroek
Bel ons
0346 - 554084
Stuur ons een bericht
info@heliosmedica.nl

Massage- en Opleidingsinstituut Alex van de Bilt staat voor kwalitatief hoogstaande en betaalbare massagecursussen en -opleidingen.

Onze groepen bestaan uit maximaal 16 deelnemers, zodat we onze cursisten veel aandacht kunnen geven. Onze docenten hebben hun sporen in de discipline waarin ze les geven meer dan verdiend.

Wij zijn gespecialiseerd in korte, krachtige cursussen en opleidingen, waarin het handelen centraal staat. Door efficiënt te doceren en direct in de praktijk te trainen, houden we onze opleidingen betaalbaar en voor iedereen bereikbaar. Daarnaast kan vroeg boeken nog extra besparingen opleveren. Voor meer info kijk op: http://www.vandebilt.nu/opleidingen/index.php?artikel=cursussen&opl_id=53~07022018_1638

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod en andere ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief via: info@vandebiltopleidingen.nl. Dan ontvangt u maximaal eens per 2 maanden een update.

Voor persoonlijke ontwikkeling kunnen mensen ook bij mij terecht in de vorm van de traditionele REIKI Usui System of Natural Healing methode. Deze geef ik tot en met de Mastergraad.

Ik hoop u, met de moderne en sfeervolle uitstraling van mijn praktijkruimte, optimaal te kunnen behandelen en begeleiden. Belt u mij voor een afspraak? U bent van harte welkom!

Afspraak maken

Translate »