Buik acupunctuur

Volgens de theorie van abdominale acupunctuur, heeft de navel een bloedsomloop die werkt in synergie met Qi en bloed dat door het lichaam stroomt. Abdominale acupunctuur wint aan populariteit dankzij de succesvolle resultaten en het gebied zelf is minder gevoelig voor naaldvorming, dus ideaal voor mensen die mogelijk nerveus zijn over het proberen van acupunctuur of die acupunctuur pijnlijk vinden.

Voor de overgrote meerderheid van de cliënten is acupunctuur een wandeling in het park en is het in feite een rustige, ontspannende behandeling. Er zijn echter cliënten die erg gevoelig zijn ( dit kan fluctueren afhankelijk van je immuunsysteem, je stressniveaus en zelfs de tijd van de maand)  en die acupunctuur pijnlijk kunnen vinden of de stimulatie van De-qi overweldigend.

De-qi verwijst naar een gevoel van gevoelloosheid, uitzetting of elektrische tinteling op de naaldplek die zou kunnen uitstralen langs de corresponderende meridiaan.

Abdominale acupunctuur is een alternatieve optie, maar zeer effectieve vorm van behandeling bij uitstek geschikt voor patiënten die zwak of gevoelig zijn voor acupunctuur, zoals zeer jong en ouderen of mensen die nerveus of nieuw voor acupunctuur zijn.

Dit type acupunctuur kan het hele lichaam behandelen, inclusief interne, moeilijke en gecompliceerde aandoeningen, en ook chronische degeneratieve aandoeningen.

Geef een reactie