Kijk voor meer informatie op onze andere website:

www.acunova-eyecare.nl

Veel zichtomstandigheden reageren op behandeling met acupunctuur. De behandeling is gericht op het identificeren van de oorzaak van uw visie en het verbeteren van deze onderliggende aandoeningen. Het doel is om het gezichtsvermogen te verbeteren, de voortgang van uw conditie te vertragen en de gezondheid van het oog te behouden. Acupunctuur kan vele oogaandoeningen behandelen, inclusief maar niet beperkt tot:

Degeneratieve bijziendheid
Maculopathie
Droge en natte seniele maculaire degeneratie
Glaucoom
Droge ogen
Diabetische retinopathie
Retinale vasculaire occlusie
Retinitis pigmentosa

Voor diegenen die dit soort acupunctuur voor de ogen niet weten, is het belangrijk om te specificeren dat de naalden in andere delen van het lichaam worden gefixeerd (ver van de ogen!)

Deze behandeling is compatibel met elke aanwezige therapie: homeopathie, fysiek, instrumenteel en heeft geen bijwerkingen. Acupunctuur voor de ogen is ondersteunend, omdat het de fysiologische mechanismen van het lichaam stimuleert voor de verdediging en reparatie van schade veroorzaakt door verschillende ziekten.

icon-decor-1

Boehl Acunova Acupunctuur

icon-decor-2

SiVAS Acupunctuur

icon-decor-3

Natuurgeneeskunde

De ontmoeting met de Boel-methode en met prof. John Boel was, in mijn leven als acupuncturist onverwacht en verhelderend.
Het heeft me overtuigd om een nieuwe weg in te slaan die me veel voldoening schenkt en vooral aan mijn patiënten.
In 2017 was ik op zoek naar een effectieve therapie voor de behandeling van oogaandoeningen toen ik de site van Prof Boel tegenkwam, evenals talrijke artikelen van buitenlandse kranten .
Ik las verhalen van patiënten die een betere zicht hadden gekregen. Dit was echt te veel voor iemand zoals ik, die met een westerse methode is opgeleid en die niet wil dat patiënten worden misleid over een onderwerp dat zo fundamenteel is voor het dagelijks leven, zoals zicht.
Ik vertrok naar Zwitserland, vastbesloten om John Boel te ontmoeten en persoonlijk te verifiëren. Sterk verankerd in mijn overtuigingen en kennis, maar beschikbaar om de resultaten te verifiëren en te evalueren kwam ik in aanraking met de Boel-methode. Natuurlijk, al tijdens de eerste tests, deelde ik met Prof. John Boel Senior de resultaten die werden verkregen met mijn patiënten die werden behandeld met zijn methode.

Hoewel er geen garantie is hoeveel verbetering kan worden gerealiseerd, hebben veel patiënten over de hele wereld Acunova oogacupunctuur geprobeerd en zijn ze geholpen. Zodra de initiële loop van de behandeling is voltooid en we zoveel mogelijk verloren gezichtsvermogen hebben hersteld, richt onze aandacht zich op het behouden van de winsten die we hebben behaald door onderhoudsbehandelingen. Degeneratieve aandoeningen vereisen voortdurend onderhoud en zullen alleen maar erger worden als ze worden verwaarloosd. De frequentie van deze onderhoudsbezoeken varieert, afhankelijk van de specifieke gezondheidsomstandigheden van de patiënt. De meeste patiënten komen vaker terug voor behandelingen gedurende het eerste jaar en gaan daarna verder met onderhoudsbehandelingen.

35

Tevreden cliënten

87

Awards

187

Behandelingen