Afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste contact opnemen via ons contactformulier hieronder.

We zijn ook eventueel telefonisch bereikbaar voor 08.00 ‘s ochtends, en tussen 12.00 en 13.00.

Parkeren is gratis mogelijk voor de deur.

Consulten worden op afspraak ingepland van maadag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

 

 

Afspraak kosteloos afzeggen

Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt.

Dit kan telefonisch of per email waarin u de dag en tijd vermeldt waarop u een afspraak heeft. Inspreken in het  antwoordapparaat kan dag en nacht, dus mocht u hier behoefte aan hebben bel desnoods s’nachts de afmelding door. Wij kunnen dan meteen op de gereserveerde tijd een andere cliënt helpen waardoor wij u geen kosten in rekening hoeven te brengen.

Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen. Deze rekening kunt u of kunnen wij niet in rekening brengen bij uw zorgverzekeraar daar deze een niet uitgevoerde behandeling niet vergoedt.

De kosten voor een niet nagekomen afspraak bedragen 30 euro en zullen in rekening worden gebracht. 

Vergoedingen en voorwaarden

Hoewel de uitvoering en technieken van Shiatsu niet zijn gebaseerd op de huidige westerse therapievormen, is de therapeut zelf wel uitstekend op de hoogte van de westerse, medische kennis van het menselijk lichaam. Om toezicht te houden of een zorgverlener voldoet aan de westers medische en psychosociale kennis, is in 2015 een onafhankelijke instantie opgericht, namelijk het CPION. Uiterlijk per 1 januari 2017  moet elke zorgaanbieder over aantoonbare kennis beschikken en deze scholing hebben gevolgd. Hierdoor zal de oude regel gehandhaafd blijven en wordt een consult geheel of gedeeltelijk vergoed als u aanvullend verzekerd bent.

Check op   https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/shiatsu-therapie#vergoedingen

Shiatsu therapie wordt ruim gedekt vanuit de aanvullende zorgverzekering mits verzekerd voor alternatieve geneeswijzen of alternatieve beweegzorg. Verder dient ook de therapeut, waar de cliënt bij in behandeling gaat, te voldoen aan bepaalde voorwaarden en regels op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn aangesloten bij de www.vbag.nl en de register organisatie RBCZ, en voldoe aan een groot aantal kwaliteitswaarborgen. Denk daarbij aan opleiding, bij- en nascholing, het afleggen van de beroepseed of belofte, praktijkvoering (en -vaardigheid), patiëntencontact en een aantal verplichte persoonsgebonden gegevens, verklaringen en registraties.

Mits u de juiste aanvullende verzekering heeft afgesloten, krijgt u (een deel van) de behandeling vergoed bij zorgverzekeraars.

De onderstaande vergoedingen en tarieven hebben betrekking op de aanvullende zorgverzekering in het lopende jaar. Voor de specifieke en bindende polisvoorwaarden kan men het beste informeren bij zijn  zorgverzekeraar. Aan de vergoedingen hieronder kunnen geen rechten worden ontleend.

Vergelijk en Kies: https://www.vgz.nl/zorgadvies/vergelijk-en-kies