Jin Shin Jyutsu

Alles is energie! Een ziekte, fysieke of mentale klachten zijn allemaal energieblokkades.

Jin Shin Jyutsu is een oude geneeskunst uit Japan om de levensenergie te harmoniseren. Jin Shin Jyutsu kent 26 energiesloten, aan beide zijde van het lichaam. De energiesloten bevinden zich veelal op de meridianen, dit zijn energiebanen die door het lichaam lopen en elk met een uniek orgaan verbonden zijn. Door mijn vingers/handen te leggen op de energiesloten gaan deze ‘open’ en zal de energie worden geharmoniseerd, waardoor blokkades verdwijnen. Als de blokkades verdwijnen zal je lichaam worden geheeld.

Heb jij te horen gekregen van een arts dat je er mee moet leren leven, kom dan zeker langs want Jin Shin Jyutsu kan voor jou de kwaliteit van je leven verbeteren. Daar waar medicijnen jou niet kunnen helpen, wordt je geraakt door Jin Shin Jyutsu.

Jin Shin Jyutsu harmoniseert de energie in het lichaam, het verstand en het bewustzijn. Daardoor kunnen (chronische) ziektes, ontstekingen, botbreuken, hersenletsel, hoog gevoeligheid (bij jongeren), stotteren, enz. goed behandeld worden met Jin Shin Jyutsu. Door de energie in het lichaam, of op een specifieke plaats van het lichaam te harmoniseren, versnelt het herstelproces en verminderen pijnklachten. Jin Shin Jyutsu tijdens de zwangerschap zorgt voor een mooie harmonie tussen moeder en kind, hiervan zal het kind (en de ouders) de rest van zijn of haar leven de vruchten plukken.