Uitgelichte afbeelding van artiest

Antoon Verwer

Sjamaan Drayan Gyalpho

Antoon Verwer

Wie is

Antoon Verwer is natuurgeneeskundige, klanktherapeut en een ware storyteller. Al op vroege leeftijd ontdekte Antoon dat hij bijzonder sensitief is voor de gemoedstoestand van anderen. Dat hij is uitgerust met gereedschap dat hem in staat stelt het pad van een ander te verlichten.

 

Dit kan zowel gaan om fysieke klachten, emotionele disbalans als de grote levensvragen waar wij allemaal wel eens mee worstelen. Antoon vult zijn natuurlijke wijsheid aan met die van de grote wereldgeloven en wijsbegeerte uit alle windstreken en uit de natuur.

Met Het Inzicht creëerde hij een plek om bewust te ZIJN. Antoon begeleidt er jouw weg naar je eigen binnenwereld. Hij helpt je verwerken en afvoeren wat daarbij loskomt door je zelfhelend vermogen aan te spreken. Hij leeft je voor in het samenbrengen van lichaam, ziel en geest. In persoonlijke- en groepssessies past hij een verscheidenheid aan spirituele technieken toe. Antoon doceert deze technieken ook aan vakgenoten en geïnteresseerden.

Het is Antoons ‘mission in life’ om te helpen waar hij kan. Hij wil zoveel mogelijk bewustwording faciliteren door mensen weer terug te brengen bij zichzelf. Een thuiskomen op energetisch, mentaal en fysiek vlak.

aankomende evenementen

Er zijn momenteel geen evenementen beschikbaar.