Spirituele ontwikkeling is de reden van ons bestaan hier op Aarde. We zijn hier gekomen om ons steeds verder te ontwikkelen in spirituele zin. We zijn hier gekomen om ons te herinneren wie we werkelijk zijn: kinderen van God. Zolang we dit gegeven blijven ontkennen zullen we strijd ontmoeten. Als we eenmaal zover zijn dat we al dat gevecht, al die weerstanden en oorlogen echt zat zijn, gaan we op zoek naar andere waarden en ontdekken we de ware rijkdom van leven. Dan willen we leren en groeien, groeien naar het Licht waar we oorspronkelijk vandaan komen.

De Aarde is een leerschool

Net als dat wij ouders onze kinderen naar school sturen om te leren, gaf God ons planeten om te leren. Ooit leefden wij gelukkig met z’n allen in het goddelijk paradijs. Een aantal van Gods kinderen, wij dus, dachten: hoe zou het zijn zonder God? Zo ontstond de afscheiding en werden duale planeten gecreëerd als ervaringssferen. En we begonnen te spelen in het veld van dualiteit (goed-kwaad, dag-nacht, zwart-wit enz.) en langzaam maar zeker verwijderden wij ons steeds verder van ons ware Thuis (God).

De laatste jaren hoor je steeds vaker de kreet: Los van God. Zo lijkt het inderdaad soms als je in de wereld om je heen kijkt. Gelukkig zijn wij allen in werkelijkheid voor eeuwig onlosmakelijk verbonden met onze ware Bron, alleen zijn we ons daar meestal niet bewust van. Echte afscheiding bestaat dus eigenlijk helemaal niet. Doordat wij ons steeds meer met onze rol als mens in een lichaam gingen identificeren, zijn we vergeten wie we werkelijk zijn: kinderen van God, medescheppers en dus goddelijk.

Velen van ons zijn uitgespeeld en verlangen erna om de verbinding met God te herstellen om weer in harmonie en vrede te kunnen zijn. Op deze planeet zijn momenteel gigantisch veel mogelijkheden om aan dit verlangen uitdrukking te geven en te werken aan de eigen spirituele ontwikkeling. Alles in het leven dient er toe om te leren hoe we weer het Christusbewustzijn kunnen bereiken en los te laten wat niet meer bij ons past. We hoeven slechts bereid te zijn ons denken te onderzoeken en anders na het leven te kijken.

Afspraak maken: