Reguleren van de vitale Energie

Acupunctuur

Bio-energetische acupunctuur, werkt regulerend op de vitale energie “Qi” van ons organisme, weergalmend op verschillende punten van onze lichaams-anatomie, en het uitvoeren van verschillende acties van stimulering, regulatie en sedatie op onze energie, het beheersen of te verminderen, zowel de energetische veranderingen geproduceerd door overmaat, stagnatie of insufficiëntie van deze vitale energie, in zijn circulatie en passage door verschillende delen van onze organen en ingewanden, door de verschillende kanalen, ook meridianen van acupunctuur genoemd, en die in veel gevallen verstoppingen veroorzaken die de vrije stroom van energie belemmeren . Met deze therapie is het mogelijk om de energie te harmoniseren, om een goede bloedsomloop te verkrijgen, wanneer deze door de organen en ingewanden gaat.

De moderne wetenschappelijke verklaring is dat het prikken van naalden in de acupunctuurpunten het zenuwstelsel stimuleert om in de spieren, ruggengraat en hersenen, chemische stoffen te laten vrijkomen. Deze chemische stoffen zullen ofwel het aanvoelen van pijn veranderen, ofwel ervoor zorgen dat er andere chemische stoffen en hormonen vrijkomen die het eigen interne regelingssysteem beïnvloeden. De verbeterde energie en biochemische balans geproduceerd door acupunctuur resulteert in het stimuleren van de natuurlijke genezingsvermogens van het lichaam en in het begunstigen van fysische en emotionele gezondheid.

icon-decor-1

Hara Massage

icon-decor-2

Migraine Therapie

icon-decor-3

Auriculo Therapie

Er zijn vele aandoeningen die kunnen worden behandeld met acupunctuur.

De WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) heeft onder meer aangegeven:

Acupunctuur kan helpen bij zeer uiteenlopende klachten. Denk aan bijvoorbeeld pijnklachten, spijsverteringsproblemen (Crohn), slapeloosheid, vermoeidheidsklachten, spanningsklachten, zwanger worden, hooikoorts, allergie, afvallen, stoppen met roken, depressie, angstaanvallen, kortademigheid, huidproblemen en nog veel meer.
Doet acupunctuur pijn?
Is acupunctuur veilig?
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Welke effecten heeft acupunctuur?
Zijn acupunctuur naalden veilig?
Informatie over mijn activiteit als acupuncturist, met bijzondere aandacht voor de Boel acupunctuurbehandelingen die ik beoefen voor de preventie en behandeling van disfuncties van oogziekten. Voor diegenen die dit soort acupunctuur voor de ogen niet weten, is het belangrijk om te specificeren dat de naalden in andere delen van het lichaam worden gefixeerd (ver van de ogen!). Degeneratieve bijziendheid, Maculopathie,droge en natte seniele maculaire degeneratie. Glaucoom, droge ogen, diabetische retinopathie, retinale vasculaire occlusie, retinitis pigmentosa/ – AcuNova EyeCare Oogbehandelingen De ogen zijn de spiegels van de ziel