Nico Wiss

Helios Quantum Stimulatie & Ademwerk – De kracht van heilige en oude tradities

Met zoveel vreugde is Nico Wiss opgenomen in het programma op de komende Helios Quantum Stimulatie & Ademwerk. Nico brengt een directe ervaring van genezing en ontwaken met klank, ademwerk naar het evenement. Met behulp van een krachtige combinatie van heilige tradities en een vrije geest, gebruikt Nico de kracht van verbinding en bewuste ademhaling, meditatie en Quantum Stimulatie Healing, waarbij hij de goddelijke liefdesfrequentie gebruikt – de frequentie veroorzaakt dat je je kunt verbinden met galactische broeders en zusters in de dimensies.

Nico”s eigen leven is getransformeerd door de kracht van ademwerk. Hij zegt: “Ik werd weggeblazen door de kracht van adem om enorme verschuivingen te creëren en nieuwe mogelijkheden in mijn leven te ontsluiten en ik wist op dat moment dat ik deze oude kennis moest delen.” “Ik heb me een weg gebaand door vorige levens om toegang te krijgen tot oude herinneringen en reisde ver weg naar de kosmos om mijn ware Multi dimensionaliteit te herinneren. Ik heb me een weg gebaand door zelftwijfel, weerstand en oude destructieve manieren van denken en zijn. ”

Ademwerk gefaciliteerd door Nico bij centrum Helios, waar we kunnen aarden, genezen en genieten van de dynamiek van lichtwerkers gecombineerd in een cirkel van liefde en genezing.

Nico merkt op: “Liefde van ReiKi zoals onze broeders zeggen, is de krachtigste bron van energie in het universum. Ik ben begonnen aan het helpen van de mensheid, hoe deze energie aan te boren, zodat we samen onze liefdesfrequentie tot zijn volste en hoogste zelf verheffen”.

Nico gebruikt zijn levenservaring, dagelijkse meeslepende praktijken en heilige lessen van verschillende leraren over de hele wereld en zijn verbinding met andere dimensies, om elke sessie te begeleiden. Met andere hulpmiddelen zoals ceremoniële cacao, plantengeneesmiddelen en ademwerk, de magische kracht van lichaam en geest van Reiki om emoties, jeugdtrauma’s en energiestromen te ontsluiten, zo kan men relaties vrij voelen en hun ware kracht terugwinnen. Deze modaliteiten worden soms gecombineerd om individuen en groepen naar niet-gewone bewustzijnstoestanden te leiden om toegang te krijgen tot delen van de normale dagelijkse werking.

Nico is een deel van Helios heeft een grote impact, diep en uitgesproken. Hij zegt dat hij zich meer bewust is van zijn missie, gerealiseerd met vermogens en hoe dat de mensheid nu op een hoger niveau helpt. Zoals veel lichtwerkers heeft hij zich altijd verbonden gevoeld, maar net als velen van ons hebben geworsteld in een overzochte samenleving. Hij zegt: “Ik weet dat ik hier van dienst ben en ik heb dit werk altijd gedaan, ik begreep gewoon niet wat ik hier was om te doen tot mijn ontwaken.”

‘Ik ben hier niet om trends te volgen. Ik volg mijn eigen hart, mijn intuïtie en de goddelijke leiding van de spirit om de energie te harmoniseren met elke heilige sessie. Wanneer ik ruimte houd, breng ik mijn volledige aanwezigheid en eer ik de reis van het verbinden van jou terug naar je hart.”

En in ware vrijheidsstrijder stijl inbegrepen: “Je bent een goddelijk wezen. Als er binnenin geen vijand is, kan de vijand buiten ons kwaad geen doen.”

 

Ontdek meer over Nico op onze website >>