Werk een op een met onze practitioners op een proactieve manier om uw gezondheid en welzijn te ondersteunen!

Ervaar genezing op een nieuwe manier!

Zich moe voelen? Voel je je gestrest? Voel je je uit balans? Waarom probeer je Reiki niet eens?

Tijdens je reis op onze site leer je over de voordelen van Reiki in je dagelijks leven. Of je nu puur op zoek bent naar informatie of op zoek bent naar een Reiki Practitioner,  Centrum Helios is er om je te helpen.

Bij Helios Holistic Health Centrum wordt een combinatie van Reiki en chakra-balancering gebruikt, zodat onze cliënten in staat om hun eigen natuurlijke helende vermogens te verbeteren in een rustige en kalme omgeving door te ontspannen, hun batterijen op te laden en een time-out te nemen van de stress en spanningen van het dagelijks leven.

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Usui Systeem van Reiki Healing
Helende holistische technieken

Nee. Je hoeft nergens in te geloven om baat te hebben bij een Reikibehandeling. Een open houding is genoeg.

Ja. Omdat Reiki je systeem als geheel ondersteunt en in elke situatie datgene doet wat nodig is, is het goed en veilig te combineren met andere behandelingen en therapieën.

Nee. Reiki is geen geloof, maar het is wel prima met elke religie te combineren. Je kunt Reiki beschouwen als een spirituele beoefening, zoals yoga en meditatie.

Ja, als de ontvanger het niet wil. Reiki ondersteunt je bij wat je op dat moment nodig hebt, en dat doet het in elke situatie. Er zijn geen contra-indicaties van Reiki bekend.

Terugkerende harmonie, resonantie en balans!

De personen die naar ons komen, zijn niet onze klanten, maar onze gasten. We leven en houden van ons werk en van wat we doen, dat zich richt op de persoon en zijn / haar behoeften. Als ervaren natuurgeneeskundigen staan wij voor moderne alternatieveen holistische geneeskunde en innovatieve methoden die worden geleid door de nieuwste wetenschappelijke bevindingen.

Helios-Medica & Helios-AcuVision zijn centraal gevestigd op een locatie in Maartensdijk (De Bilt), (Utrecht). Binnen het domein van de acupunctuur zijn er verschillende specialisaties zoals AcuVision oogbehandelingenShiatsu therapie , natuurgeneeskundevrouwengeneeskunde en professionele manuele-energetische behandelingen.