Verhuur van ruimtes voor diverse doeleinden

Holistisch Centrum Helios-Medica werkt graag samen met organisaties en professionals die zich specialiseren in groei en welzijn. Verhuur van onze ruimtes behoort daarbij tot onze mogelijkheden. Er is één multifunctionele ruimte die inzetbaar is voor diverse doeleinden zoals een training, workshop, individueel consult, lezing, cursus, opleiding, vergadering of presentatie. Er is een aparte ingang, een wachtruimte, toiletten met wastafel, keukentje en koelkast tot uw beschikking.

Multifunctionele zaal (2-12 pers): Een zaal met een prachtige akoestiek. Deze holistische ruimte is zeer geschikt voor lezingen, mindfulness, meditatie, yoga, vergaderingen, trainingen, maar ook voor klanksessies. Deze ruimte is ook te gebruiken als galerie voor schilderijen of voor beeldende kunst. Tevens beschikken wij over een eigen keukentje met koelkast. De ruimte is niet geschikt voor feesten en partijen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op!

Wij denken graag met u mee mocht u nog aanvullende wensen hebben. U kunt ook massagetafels bij ons huren. Verder kunt u de dag onvergetelijk maken door te kiezen voor een van de activiteiten die Centrum-Helios-Medica voor haar gasten organiseert zoals creatieve of spirituele workshops. Ook kan bv een vergadering afgewisseld met een (stilte-) wandeling bij het nabijgelegen bospad of een sportieve activiteit zoals fietsen.

Helios-Medica & Helios-AcuVision zijn centraal gevestigd op een locatie in Maartensdijk (De Bilt), (Utrecht). Binnen het domein van de acupunctuur zijn er verschillende specialisaties zoals AcuVision oogbehandelingenShiatsu therapie , natuurgeneeskundevrouwengeneeskunde en professionele manuele-energetische behandelingen.