Een zeer snelle en effectieve helingsmethode & De kracht van heilige en oude tradities

Access Bars , Quantum Stimulatie & Ademwerk

Ik breng een directe ervaring van genezing en ontwaken met klank, ademwerk naar het evenement. Met behulp van een krachtige combinatie van heilige tradities en een vrije geest, gebruik ik de kracht van verbinding en bewuste ademhaling, meditatie en Quantum Stimulatie Healing, waarbij ik de goddelijke liefdesfrequentie gebruik.

Nico gebruikt zijn levenservaring, dagelijkse meeslepende praktijken en heilige lessen van verschillende leraren over de hele wereld en zijn verbinding met andere dimensies, om elke sessie te begeleiden. Met andere hulpmiddelen zoals access bars, klank en ademwerk, de magische kracht van lichaam en geest van Reiki om emoties, jeugdtrauma’s en energiestromen te ontsluiten, zo kan men relaties vrij voelen en hun ware kracht terugwinnen. Deze modaliteiten worden soms gecombineerd om individuen en groepen naar niet-gewone bewustzijnstoestanden te leiden om toegang te krijgen tot delen van de normale dagelijkse werking.

Quantum Touch

Access Bars

Reiki

Ademwerk

‘Ik ben hier niet om trends te volgen. Ik volg mijn eigen hart, mijn intuïtie en de goddelijke leiding van de spirit om de energie te harmoniseren met elke heilige sessie. Wanneer ik ruimte houd, breng ik mijn volledige aanwezigheid en eer ik de reis van het verbinden van jou terug naar je hart.”

En in ware vrijheidsstrijder stijl inbegrepen: “Je bent een goddelijk wezen. Als er binnenin geen vijand is, kan de vijand buiten ons kwaad geen doen.”

Dinsdag: 17:00 – 20:00

Donderdag: 17:00 – 20:00

Consulten: enkel op afspraak.

Mogelijkheid om buiten de openingstijden een afspraak te maken.

Behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekering!

Tarieven per 01 januari 2023

Access bars: € 50,- per uur

Quantum Stimulatie Healing: € 75,- per sessie

Access Bars: Ga liggen, sluit je ogen, laat los, en ontvang…

Access Bars is een energetische behandeling via drukpunten op het hoofd, waarmee je het lichaam in staat stelt om vastzittende gevoelens, gedachten, ideeën, overtuigingen en gedragspatronen los te laten. De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Na de behandeling blijven de Bars ‘lopen’ totdat je zelf voelt dat je opnieuw een sessie wilt ontvangen. Ook na een heftige gebeurtenis kan een Bars behandeling verlichting geven. Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich voordoen tot ongeveer drie tot vier weken na de sessie.

Een Access Bars behandeling kan een prima aanvulling of ondersteuning zijn van een coach/herstelproces.

Quantum Touch: Een zeer snelle en effectieve helingsmethode

Wat Quantum Touch voor jou kan doen?

In een Quantum Touch behandeling ga ik uit van verschillende ademhaling en bewustwordingstechnieken, om jouw zelfgenezingskracht te stimuleren. Daarmee zorg ik ervoor dat jij zelf bepaalde klachten of symptomen kunt verhelpen. We maken dus gebruik van jouw innerlijke kracht.

Quantum Touch is gebaseerd op wereldwijd gebruikte technieken

In de sessie maak ik gebruik van een lichte aanraking met de handen in verschillende posities maar ook, visualisatie, ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken. Hierdoor creëren we samen een hoog trillingsveld rondom een verstoorde plek. Deze hoogfrequente trilling zet jouw zelfgenezing in werking; daar waar het lichaam het nodig heeft.

Het is een liefdevolle, pijnloze en krachtige helingmethode door middel van de handen, die toegepast kan worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering van onze gezondheid en emotioneel welbevinden. Tijdens de gehele sessie heb jij als cliënt de regie, je gaat steeds beter ervaren wat goed voor je is.

Het bijzondere van onze behandeling;

Naast de Quantum Touch technieken gebruik ik in de behandeling ook mijn kennis van en ervaring met ander vormen van energie werk zoals het werken met Reiki, Chakra en Aura healing en het gebruik van 6e zintuig. Deze laatste kan zeer helpend zijn als jij als cliënt geen idee hebt waar bepaalde patronen of klachten vandaan komen.

Hoe Quantum Touch jouw leven kan veranderen

Niet alleen bij concrete en fysieke pijnklachten is de behandeling zeer effectief maar ook bij meer emotionele problemen. In die gevallen worden blokkades opgeheven zodat de energie weer vrij kan stromen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig maar in de meeste gevallen geeft één sessie al direct resultaat.