Reizen heeft een opmerkelijke manier om nieuwe deuren te openen. Het leert ons dat er zoveel meer in het leven is dan wat ons is verteld. Het verbreedt ook onze horizon en stelt ons in staat dieper te graven – niet alleen in de manier waarop we anderen en de wereld om ons heen zien, maar ook in de manier waarop we onszelf zien.

DE INNERLIJKE REIS

Verrijkende reiservaringen brengen ons groei en persoonlijke ontwikkeling van onschatbare waarde, maar wat heb je eraan als we deze inzichten en lessen niet in ons leven integreren als we thuiskomen? Betreed de innerlijke ontdekkingsreis.

De kunst van het veranderen

In het leven is verandering het enige dat permanent is. We groeien, we evolueren, en dat geldt ook voor de wereld om ons heen. Ondanks deze waarheid hebben de meeste mensen een hekel aan de gedachte aan verandering – voornamelijk vanwege angst voor het onbekende en verlies van controle (of zekerheid). Ieder van ons heeft een keuze – we kunnen verandering accepteren en ons inspannen om het leven te creëren dat we willen, of we kunnen het slachtoffer worden van verandering. De meeste mensen kiezen onbewust voor het laatste. Vanaf de adolescentie zijn we geconditioneerd om te geloven dat we nu hard moeten werken om later met pensioen te gaan en te relaxen. Alsof we, zodra we 65 worden, de handdoek in de ring kunnen gooien en de rest van onze dagen gedachteloos bij het zwembad kunnen rondhangen. Dit model van de werkelijkheid is gevaarlijk en onwaar. Door onszelf te verdoven en zonder een duidelijk doel door het leven te drijven, is het gemakkelijk om geestelijk en lichamelijk ziek te worden. Het is gemakkelijk om het leven jou te laten overkomen in plaats van voor jou. De waarheid is dat we, om een ​​leuk en bevredigend leven te leiden, elke dag moeten groeien (hoe groot of klein ook). In plaats van gemak en comfort na te jagen, zouden we groei en kansen moeten najagen. En nee, het gaat niet alleen om geld – groei en kansen zijn er in zoveel vormen. Nood maakt deel uit van het leven, en als we niet actief stappen ondernemen om onze angsten onder ogen te zien, zal angst naar je toe komen – of het nu gaat om het piekeren over negatieve gedachten of ongelukkige gebeurtenissen/omstandigheden. Zo is het leven. Door de innerlijke reis (of de reis van de held) te ondernemen, ben je op een snelle weg om dat allemaal te veranderen.

Innerlijke doelen en gewoonten leveren krachtige resultaten op

Probeer in plaats van ten prooi te vallen aan uitstelgedrag, slachtofferschap en doelloosheid, de piloot van je eigen leven te zijn. Ontwikkel goede gewoonten en routines die je mentale en fysieke toestand zullen veranderen op manieren die je vreugde en betekenis geven. Hieronder vindt u veel artikelen die concrete voorbeelden geven van wat u nu kunt doen om uw leven diepgaand te beïnvloeden. In plaats van te proberen de hele tijd positief te zijn (onmogelijk) of je humeur te veranderen (onwaarschijnlijk), concentreer je je op het creëren van goede gewoonten; omdat ze de neiging hebben om veel langer te blijven hangen en al het andere in je interne wereld en externe realiteit te beïnvloeden.

Observatie van uw huidige toestand

Om je leven echt te transformeren, moet je eerst naar binnen kijken. Merk op hoe je je voelt, fysiek, mentaal en emotioneel. Volg je gedachten zonder enig oordeel te vellen. Wees gewoon de waarnemer. Later kun je intenties stellen rond datgene waarop je wilt voortbouwen en verbeteren in je leven. Maar voor nu, word je gewoon bewust van wat er in je innerlijke wereld verschijnt. Bewustwording is de eerste stap naar transformatie.

Activeer je hart

Leg vanaf daar je hand op je hart en adem in dit deel van je lichaam. Voel bij elke inademing hoe de borst uitzet terwijl energie je longen vult. En laat bij elke uitademing alle spanning los, ontspan en laat liefde in je hart stromen. Wanneer je bewustzijn onvermijdelijk ergens anders heen gaat, breng je focus dan terug naar je adem en hart. Het hart is een geweldige gids; het is jouw verbinding met alles. Je kunt alles krijgen wat je wilt in het leven door je hart te openen. Ik oefen dit dagelijks en raad je ten zeerste aan om het ook te doen.

Wees dankbaar

Maak vervolgens een inventaris van alles waar je dankbaar voor bent. Dit kunnen de dingen in je leven zijn die goed gaan, de mensen en ervaringen die je vreugde brengen, en al het andere dat betekenis en waarde toevoegt aan je leven. Een dagboek bijhouden is een geweldige manier om dit te doen, net als bidden. Dankbaarheid is de ultieme vorm van ontvangen en het helpt ons toegang te krijgen tot hogere niveaus van energie en helderheid.

Stel intenties in en visualiseer je ideale toekomst

Op dit punt is het een goed idee om een ​​intentie vast te stellen over wat je uit het leven wilt halen. Wie wil je zijn? Hoe wil je jezelf en anderen dienen? Welke beperkende overtuigingen, angsten of gezondheidsproblemen wil je overwinnen? Welke opwindende kansen wil je in je leven laten verschijnen? Wees heel duidelijk in wat je wilt, en hecht een verhoogde emotie aan wie je wilt worden. Stel je door middel van visualisatie voor dat je die persoon bent; stel je voor hoe goed het zou voelen als je kreeg (of werd) wat je wilde.

Volg je intuïtie en implementeer wat het je vertelt

Door je hart te openen en duidelijke intenties te stellen, kun je beginnen met het aanboren van je intuïtie. Je intuïtie is het geheime wapen waarmee je kunt slagen in je innerlijke reis. Het helpt je ook om alle obstakels te overwinnen die in de weg staan.

Een andere manier om in deze staat te komen is door middel van meditatie , maar bovenstaande stappen zijn net zo goed in staat om deze superkracht te activeren. Met openheid komt helderheid (van geest en lichaam). Volg wat je hart en intuïtie willen dat je doet. Blijf niet hangen in alle details; kleine babystapjes zijn prima. Stel jezelf de vraag: wat is de volgende aangegeven stap die je moet nemen om verandering in je leven te brengen? Implementeert het een nieuwe gewoonte, routine of ritueel? Is het uit je comfortzone stappen door nieuwe mensen te ontmoeten of nieuwe dingen te proberen? Volg met een beginnersgeest en een open hart wat je intuïtie ook wil dat je doet. Zelfs als je denkt dat het tot leed of mislukking zal leiden, zul je er geen spijt van krijgen dat je die innerlijke vlam hebt gevolgd. Het brengt je overal waar je heen moet.

Een van de grootste lessen uit mijn persoonlijke reis: we zijn zoveel krachtiger, moediger en slimmer dan we denken

Tijdens deze journey ontmoeten we elkaar 3 keer voor een intensieve sessies van 3 uur. Eerst maken we ruimte om helemaal te landen en ons hart te openen. Dit doen we met cacao (of thee), adem en meditatie. We vergroten ons bewustzijn en stellen een intentie voor deze innerlijke reis. We voelen waar de aandacht naartoe mag en trekken vanuit intuïtie een kaart. Soms zullen er concrete vraagstukken zijn waar we mee aan de slag gaan. Soms ontstaan er hele spontane processen, waar we van tevoren nooit van hadden durven dromen. Maar iedere keer, past het bij dat moment, bij de fase van jouw journey. Deze sessies kunnen vormgegeven worden met alles wat ik in mijn rugzak heb. Van meditatie tot soundhealing, van Reiki tot een Shiatsu behandeling. We werken altijd holistisch, en integreren alle lagen van jouw zijn. We doen wat nodig is en vooral wat ons hart aangeeft, want dat klopt altijd!

Boek een privéceremonie of woon een van de aankomende evenementen bij om de magie te ervaren.

Innerlijke reis ceremonie is bedoeld als een ondersteunende ruimte om je te helpen contact te maken met anderen en je individuele reis voort te zetten.

Het is oprecht onze wens om dit een betaalbare hulpbron voor iedereen te maken en tegelijkertijd onze eigen energie te eren. Als u financiële problemen ondervindt, neem dan contact op en kunnen we een regeling treffen.

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van psycho-emotionele klachten, stress en burn-out klachten, traumaverwerking en nog veel meer…

Ben je klaar in het vinden van je authentieke zelf?

Interesse? dan nodigen wij je uit om ons te bellen op 03465-54084 voor een gratis telefonisch consult van 20 minuten. Je kan alle vragen stellen over spirituele groei met Bob.

  • Consulten: enkel op afspraak.
  • Mogelijkheid om buiten de openingstijden een afspraak te maken.