Het genezingssysteem voor liefde en mededogen

Reiki behandeling en genezing

Tegenwoordig is Reiki een algemeen bekende vorm van energetische healing en wordt het over de hele wereld gebruikt. Reiki wordt erkend door de moderne medische wereld en is een veilige en gemakkelijke tool voor zelf genezing en dagelijkse energetische ondersteuning. Genezing begint met ‘zelf genezing’, wat de basis is van energetische genezing. Of u nu een beginner bent of al een Reiki-beoefenaar, u bent van harte welkom om aanwezig te zijn en te leren van onze grootmeesters Boško & Vangelica Petrov, Tegenwoordig is Reiki een algemeen bekende vorm van energetische healing en wordt het over de hele wereld gebruikt. Reiki wordt erkend door de moderne medische wereld en is een veilige en gemakkelijke tool voor zelf genezing en dagelijkse energetische ondersteuning.

Als u een aandoening heeft (fysiek, mentaal of emotioneel), zullen u en uw zorgverleners zich eerst concentreren op het behandelen van de symptomen van de aandoening, zodat u uw gezondheid kunt herstellen en zich weer beter kunt voelen. In de meeste gevallen is het simpelweg behandelen van de aandoening niet voldoende om uw gezondheid te ondersteunen . Vooral bij chronische aandoeningen kun je een cyclus van genezing en ziekte herhalen en nieuwe aandoeningen ontwikkelen en je begint je af te vragen waarom je nog niet genezen bent. Heel wat mensen ondergaan operaties en toch ontwikkelen sommigen nog steeds dezelfde aandoening totdat ze beseffen dat iets anders de oorzaak is of eraan bijdraagt. Als er iets is waardoor u ziek wordt, of het nu terugkerende of verschillende aandoeningen zijn, moet de oorzaak worden vastgesteld en behandeld. Wij geloven dat het identificeren en behandelen van de hoofdoorzaak de sleutel is om een ​​duurzame gezondheid te bereiken en herhaling van ziekten te voorkomen.

Ons lichaam en onze geest zijn intelligent en onderling verbonden. We hebben verschillende aangeboren controlemechanismen, zoals het autonome zenuwstelsel, dat orgaanfuncties reguleert en rechtstreeks verband houdt met onze emotionele toestand. Terwijl de moderne geneeskunde zich steeds meer specialiseert door fysiologische problemen microscopisch te onderzoeken, verliest het vaak uit het oog wie we zijn als “een geïntegreerde, hele persoon” en ziet het ons als tandwielen in een machine. In ons centrum werken we met u als geheel persoon samen. Uw fysieke toestand, emotionele toestand, dagelijkse stress, voedingspatroon en levensstijl zijn allemaal relevant voor uw gezondheid. Elk van deze componenten van uw leven heeft invloed op alle andere gebieden. We zullen de hoofdoorzaak aanpakken en behandelen met onze 7 geneeswijzen (Acupunctuur in Japanse stijl, Kruidengeneeskunde, Laser/Light therapie, Energie – zielen therapie, holistische voeding, Meditatie en Feng Shui).

Er zijn twee soorten genezing: herstellend en transformationeel. Herstellende genezing richt zich op het verlichten van aandoeningen, maar een dergelijk herstel is mogelijk niet duurzaam als het kernprobleem niet wordt aangepakt. U kunt weer ziek worden met dezelfde of een andere aandoening. We passen de transformationele benadering toe. Wanneer we de hoofdoorzaak van uw aandoening holistisch aanpakken, zal uw kernwezen verschuiven. We noemen het jouw ontwaken . Stel je voor dat je lichaam om hulp schreeuwt, maar dat je niet naar je innerlijke stem hebt geluisterd. Je weet dat het er is, maar je hebt het opzettelijk of onbedoeld genegeerd. Het identificeren van de oorzaak is eindelijk luisteren en aandacht schenken aan de innerlijke stem – die stille kreet die opkomt als emotionele of fysieke pijn of ongemak. Door de oorzaak te behandelen, voel je je wakker, verbonden en geactiveerd, zodat je echte behoeften en aangeboren welzijn kunnen worden gehonoreerd. Dit proces is erg moeilijk in woorden uit te leggen, maar veel van onze patiënten hebben dit unieke moment van ontwaken ervaren door een fysieke reactie of emotionele verschuiving. Dit is echte genezing!

Reiki behandelingen worden bij ons al vele jaren succesvol ingezet. Op basis van onze klinische ervaring hebben wij bij Helios-Medica een healing systeem ontwikkeld, dat holistische genezing biedt om in te spelen op de behoefte van de moderne samenleving. Het Helios systeem gebruikt fysieke, emotionele en spirituele methoden om het genezingsproces te voltooien. Het herstelt niet alleen je gezondheid, het verruimt ook ons ​​bewustzijn en transformeert ons leven zodat het gevuld kan worden met vreugde, liefde, vrede en mededogen.

Als je geïnteresseerd bent in het vinden van je authentieke zelf en klaar bent om te gaan leven als je meest verbonden zelf, dan nodig ik je uit om me te bellen op Tel: 03465-54084 voor een gratis telefonisch consult van 20 minuten. U kunt mij al uw vragen stellen over spirituele & energetische therapie.

Wie informatie wil ontvangen over Reiki of cursussen/workshops in Usui Reiki, kan vrijblijvend een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met ons. Ook als je al een graad in Reiki hebt, verdieping zoekt en wilt weten wat een volgende stap voor je kan zijn kan je zo’n afspraak maken. Het is ook een mooie gelegenheid om de sfeer van onze Reiki praktijk te proeven. De duur van een informatief gesprek is afhankelijk van je vragen, maar gemiddeld rond de 60 minuten. De bijdrage voor dit gesprek is een bedrag naar eigen keuze.