Terugkerende harmonie

De personen die naar Helios-Medica komen, zijn niet onze klanten, maar onze gasten. We leven en houden van ons werk en van wat we doen, dat zich richt op de persoon en zijn / haar behoeften. Als ervaren natuurgeneeskundigen staan wij voor moderne alternatieve geneeskunde en innovatieve methoden die worden geleid door de nieuwste wetenschappelijke bevindingen.

Acupunctuur heeft een pijnstillende en kalmerende werking en kan dus behulpzaam zijn bij chronische ziekten en stress gerelateerde symptomen. Een behandeling met acupunctuur is ook preventief effectief, omdat het een ontspannend en slaapverwekkend effect heeft en daardoor het immuunsysteem kan versterken. Volwassenen en kinderen kunnen profiteren van deze zachte geneeswijze. Ik maak gebruik van acupunctuur ter ondersteuning van vrouwen tijdens zwangerschap en bevallingsvoorbereiding, evenals paren met kinderwens. In ons centrum vindt u een sfeer van rust en ontspanning. Tijdens de acupunctuurbehandeling kunt u hier heerlijk tot rust komen en uw gedachten even laten rusten. In een persoonlijk gesprek en met behulp van diagnose van de traditionele Chinese geneeskunde analyseer ik blokkades van de levensenergie in het lichaam. Het resulterende beeld van de energiestroom van levensenergie in het lichaam dient als basis voor het behandelplan. Tijdens de behandeling met acupunctuur worden op bepaalde schakelpunten in het lichaam fijne naalden geplaatst om de vitale energie te reguleren en te bevorderen. Ik behandel je met zeer fijne acupunctuurnaalden om een zachte therapie te garanderen. Ik gebruik van pijnloze lasertherapie op niveau voor kinderen. De acupunctuurbehandeling vul ik aan met kruidenformules en westerse geneeskrachtige plantenformules, die ik persoonlijk voor jou creëer.

Vruchtbaarheid

Zwangerschap

PCOS

Endometriose

IVF ondersteuning

Miskraam

Inductie en herstel

Stuitligging

Herstel na keizersnede

Bevalling

Menstruatie cyclus

Vruchtbaarheid

Boek direct een behandeling naar keuze

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

    Helios-Medica & Helios-AcuVision zijn centraal gevestigd op een locatie in Maartensdijk (De Bilt), (Utrecht). Binnen het domein van de acupunctuur zijn er verschillende specialisaties zoals AcuVision oogbehandelingenShiatsu therapie , natuurgeneeskundevrouwengeneeskunde en professionele manuele-energetische behandelingen.