Werk een op een met onze practitioners op een proactieve manier om uw gezondheid en welzijn te ondersteunen!

Ervaar genezing op een nieuwe manier!

Zich moe voelen? Voel je je gestrest? Voel je je uit balans? Waarom probeer je Reiki niet eens?

Terugkerende harmonie, resonantie en balans!

De personen die naar ons komen, zijn niet onze klanten, maar onze gasten. We leven en houden van ons werk en van wat we doen, dat zich richt op de persoon en zijn / haar behoeften. Als ervaren natuurgeneeskundigen staan wij voor moderne alternatieveen holistische geneeskunde en innovatieve methoden die worden geleid door de nieuwste wetenschappelijke bevindingen.

Tijdens je reis op onze site leer je over de voordelen van Reiki in je dagelijks leven. Of je nu puur op zoek bent naar informatie of op zoek bent naar een Reiki Therapeut, wij zijn er om je te helpen.

Bij Helios Holistisch Health Centrum wordt een combinatie van Reiki en chakra-balanceren gebruikt, zodat onze cliënten in staat om hun eigen natuurlijke helende vermogens te verbeteren in een rustige en kalme omgeving door te ontspannen, batterijen op te laden en een time-out te nemen van de stress en spanningen van het dagelijks leven.

Therapeutische achtergrond:

Wij gebruiken in onze therapeutische uitgebreide achtergrond verschillende specialiteiten om het werk dat wij doen als energiegenezer te begeleiden. Door universele energie te kanaliseren, faciliteren wij de balans en stroom van energie in en rond het lichaam. Deze energie staat in de Chinese geneeskunde bekend als chi en in de yogatraditie als prana. Elke sessie is anders, omdat wij reageren op wat je geest-lichaam uitdrukt. Wij werken vaak met visualisaties en de taal van het onderbewuste, klank, kleur en muziek (vocaal verbinden met je chakra’s) om je te helpen verbinden met de verschillende energiecentra van het lichaam.

Naast onze kennis van Traditionele Oosterse geneeswijzen zijn Bosko en Vangelica Reiki Master & Practitioner & Teacher ( Beide aangesloten als Reiki Master B Lid van Reiki vereniging de Cirkel)

EFT-therapie:

EFT of Emotional Freedom Technique is een vorm van acupunctuur/acupressuur die de nadruk legt op het drukken en tikken op specifieke meridiaan punten om de balans van het lichaam te herstellen. Volgens de Chinese geneeskunde fungeren deze meridiaan punten als krachtige paden om de balans en energiestroom te herstellen.

een klinisch bewezen, evidence-based behandeling voor een verscheidenheid aan psychische gezondheidsproblemen, waaronder angst, depressie, fobieën, PTSS

een klinisch bewezen, evidence-based behandeling voor fysiologische gezondheidsproblemen, waaronder astma, allergieën, eczeem, IBS

een niet-invasieve, niet-farmaceutische benadering van gezondheidszorg met veel positieve gezondheidsvoordelen en geen negatieve bijwerkingen

​Een typische sessie begint met het bespreken en onderzoeken van de problemen die de kern vormen van uw gezondheidsproblemen tussen lichaam en geest. We creëren een verklaring en werken met deze verklaring terwijl we langs de juiste meridianen tappen.

Veilige ruimtes creëren waar je kunt genezen en groeien

Wij beoefenen Reiki sinds 2014 en zijn docenten voor de opleiding energetisch therapeut voor het Civas.

In 2016 zijn wij begonnen met het toepassen van therapeutische aanraking, als aanvulling op onze werk als acupuncturisten en shiatsu therapie.

Wat te verwachten:

Elke Reiki-sessie is gepersonaliseerd en uniek op basis van uw specifieke behoeften en intenties, en omvat het volgende voor een allesomvattende genezingservaring:

Gekanaliseerde Reiki-energie, Intuïtieve begeleiding, Chakra Balans, Aura-opruiming, Herstellende muziek/klank, Begeleide ontspanning, Kristaltherapie (persoonlijk), Aromatherapie (persoonlijk)

In een persoonlijke sessie beginnen wij comfortabel met een gesprek over hoe je je fysiek, emotioneel en mentaal voelt, en wat je hoopt te halen uit de sessie. Je mag zoveel details delen als goed voelt voor jou. Wij vinden aandacht ontzettend belangrijk, daarnaast veiligheid, geborgenheid & genegenheid. In vele gevallen naast een kopje thee trekken we een kaartje. Vervolgens ga je comfortabel liggen, volledig gekleed, met je ogen dicht, terwijl Reiki (universele levensenergie) in stilte van een afstand naar je chakra’s (energiecentra) wordt gekanaliseerd. Er is geen hands-on contact of discussie terwijl Reiki stroomt. Je begint op natuurlijke wijze met zelfgenezing door de energie automatisch te richten naar waar je het meest nodig hebt, door je geest, lichaam en ziel te deblokkeren, in balans te brengen en op één lijn te brengen.

Je hoeft niets te doen om Reiki effectief te laten zijn. Sommige cliënten mediteren tijdens de sessie, anderen laten hun gedachten afdwalen of verdwijnen, en sommigen vallen zelfs in slaap. Er is geen verkeerde manier om Reiki te ervaren. De enige vereiste is een open geest en bereidheid om te ontvangen.

De sessie eindigt met een gelegenheid voor intuïtieve begeleiding en feedback. Alle berichten zijn specifiek voor jou en altijd voor je hoogste goed. U beslist of ze geschikt voor u zijn.

Openingstijden:

 

  • Maandag: 08:00 – 18:00
  • Dinsdag: 08:00 – 18:00
  • Woensdag: 08:00 – 18:00
  • Donderdag: 08:00 – 18:00
  • Vrijdag: 08:00 – 18:00
  • Zaterdag: 09:00 – 14:00
  • Zondag: Gesloten
  • Mogelijkheid om buiten de openingstijden een afspraak te maken.

Reiki behandelingen worden bij ons al vele jaren succesvol ingezet. Op basis van onze klinische ervaring hebben wij bij Helios-Medica een healing systeem ontwikkeld, dat holistische genezing biedt om in te spelen op de behoefte van de moderne samenleving. Het Helios systeem gebruikt fysieke, emotionele en spirituele methoden om het genezingsproces te voltooien. Het herstelt niet alleen je gezondheid, het verruimt ook ons ​​bewustzijn en transformeert ons leven zodat het gevuld kan worden met vreugde, liefde, vrede en mededogen.

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef dan eens een Acupunctuur– of Shiatsu behandeling cadeau. Hiermee kunt u iemand (laten) verwennen of laten kennismaken met Shiatsu.

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef dan eens een Acupunctuur– of Shiatsu behandeling cadeau. Hiermee kunt u iemand (laten) verwennen of laten kennismaken met Shiatsu.

Holistisch Centrum Helios-Medica biedt een breed scala aan behandelingen en trainigen, therapieën, cursussen en workshops. Hieronder hebben we onze diensten en thema’s in categorieën onderverdeeld:

Acupunctuur | Shiatsu Therapie | Kruidengeneeskunde | Cupping Therapie | Vrouw & Kind geneeskunde | Reflexologie | Lifestyle en Voeding | Reiki | Soundhealing | Holistische therapie | Inner Journey Reading | Energetische geneeskundeProfessionele trainingen/workshops

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Usui Systeem van Reiki Healing
Helende holistische technieken

Nee. Je hoeft nergens in te geloven om baat te hebben bij een Reikibehandeling. Een open houding is genoeg.

Ja. Omdat Reiki je systeem als geheel ondersteunt en in elke situatie datgene doet wat nodig is, is het goed en veilig te combineren met andere behandelingen en therapieën.

Nee. Reiki is geen geloof, maar het is wel prima met elke religie te combineren. Je kunt Reiki beschouwen als een spirituele beoefening, zoals yoga en meditatie.

Ja, als de ontvanger het niet wil. Reiki ondersteunt je bij wat je op dat moment nodig hebt, en dat doet het in elke situatie. Er zijn geen contra-indicaties van Reiki bekend.

Helios-Medica & Helios-AcuVision zijn centraal gevestigd op een locatie in Maartensdijk (De Bilt), (Utrecht). Binnen het domein van de acupunctuur zijn er verschillende specialisaties zoals AcuVision oogbehandelingenShiatsu therapie , natuurgeneeskundevrouwengeneeskunde en professionele manuele-energetische behandelingen.