HELIOSMedica Energetische therapie, Homeopathie, Systemische enzymtherapie, Vitaminen- & mineralensuppletie
Natuurgeneeskunde
HELIOS Medica TCG, Acupunctuur, Moxa, Cupping Over ons Benodigdheden voor onder andere:

Genezing: herstellend versus transformationeel

Reiki wordt erkend door de moderne medische wereld en is een veilige en gemakkelijke tool voor zelf genezing en dagelijkse energetische ondersteuning.

Samenwerken aan genezing!

We leren uw lichaam zichzelf te behandelen

“De kracht van een genezer komt niet voort uit een speciale vaardigheid, maar uit het behouden van de moed en het bewustzijn om de universele genezende kracht die elk mens van nature bezit, te belichamen en uit te drukken.”

0
Betekenis van het leven
Wat is mijn doel? Hoe kan ik me verbinden met iets groters?
0
Holistische Benadering
Lichamelijke en emotionele balans herstellen en bewaken.
0
Spirituele groei
Reiki helpt je spirituele groei ontwikkelen.
0
Hartsbewustzijn
Energie stroming vanuit je hart

Reiki of Quantum Pleiadian holistische therapie

€ 75,-
Sessie van ± 1,5 uur

Ben je klaar in het vinden van je authentieke zelf om te gaan leven in verbinding?

Als je geïnteresseerd bent in het vinden van je authentieke zelf en klaar bent om te gaan leven als je meest verbonden zelf, dan nodig ik je uit om me te bellen op 03465-54084 voor een gratis telefonisch consult van 20 minuten. U kunt mij al uw vragen stellen over spirituele & energetische therapie.

100% Positieve Reviews

Wat cliënten over ons vertellen

Lisa Kersbergen

“Bosko neemt echt de tijd voor je en doet de behandeling met veel compassie. Ik had me de hele week down gevoeld. Na de behandeling was ik als herboren.”

Sven Fennema

“Een heel bijzondere, haast magische ervaring, waarbij al langer vastzittend verdriet kon loskomen. Deze empathische man nam echt de tijd voor me!”

Maria Koch

“Ik heb contact opgenomen met een Bob omdat ik ontzettend last had van migraine. Het kostte enkele behandelingen, de nodige tranen en naweeën, de ergste klachten zijn verdwijnen. Zo af en toe vlamt het nog op. Dan ga ik terug om even een paar kleine naaldjes te laten zetten.”

Paulien Lensink

“Mijn eerste Shiatsu ervaring en verrast positief. De therapeut is zeer deskundig waardoor je jezelf snel op gemak voelt. Je voelt je naderhand zeer ontspannen en energiek. Ik kan Helios-Medica zeker aanraden.”

Danny Bos

“Had al jaren slapeloosheid, alles geprobeerd tot ik bij Helios kwam. Na 3 behandelingen sliep ik geweldig. Ik ben zo vreselijk blij, TOP!”

Yannick Dreier Gligoor

“Helios-Medica kan ik dubbel en dwars aanraden. Bied uitstekende service aan, verstaat zijn vak goed.”

Ellen Kuijt

“Ik had PMS klachten. Door behandeling ben ik nu van de vervelendste klachten af! Super!”

Aydin Kiliç

“Ik ben al een jaar geleden door acupunctuur gestopt met roken. Wel 2 pakjes per dag, heel vaak geprobeerd te stoppen. Heb sinds de behandeling geen sigaret meer aangeraakt! Heel af en toe nog wel een moment dat ik denk dat het lekker zou zijn om een sigaret op te steken, maar het kost me absoluut geen moeite meer om het niet te doen. Zeer aan te raden.”

Kevin Stilinski

“I have finally found a shiatsu practitioner I trust, without a doubt the most caring and professional.”

Karin Versteeg

“Een blessure aan mijn kuit, opgelopen tijdens tennis. Een gescheurde pees en bijkomende klachten, zijn door de acupunctuur behandeling bij Bob geheel genezen. Ik ben nu weer volop fit om een tennis wedstrijd te spelen.”

Spirituele & Energetische therapie

Cursus Reiki Master

U kunt zich steeds meer in beslag nemen door zware vragen. Wat is de betekenis van het leven? Wat is mijn doel? Hoe kan ik me verbinden met iets groters?

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Usui Systeem van Reiki Healing
Helende holistische technieken

Nee. Je hoeft nergens in te geloven om baat te hebben bij een Reikibehandeling. Een open houding is genoeg.

Ja. Omdat Reiki je systeem als geheel ondersteunt en in elke situatie datgene doet wat nodig is, is het goed en veilig te combineren met andere behandelingen en therapieën.

Nee. Reiki is geen geloof, maar het is wel prima met elke religie te combineren. Je kunt Reiki beschouwen als een spirituele beoefening, zoals yoga en meditatie.

Ja, als de ontvanger het niet wil. Reiki ondersteunt je bij wat je op dat moment nodig hebt, en dat doet het in elke situatie. Er zijn geen contra-indicaties van Reiki bekend.

Helios-Medica is centraal gevestigd in Maarssen (Utrecht). Wij geven reiki, shiatsu therapie & massages, acupunctuur behandelingen in een straal van 30 km vanaf Maarssen. O.a. in Hilversum, Amersfoort, Leidsche Rijn, Vleuten, Breukelen, Woerden, Nieuwegein en Zeist.