HOLISTISCHE OOGBEHANDELINGEN

HELIOS-ACUVISION OOGACUPUNCTUUR

Acupunctuur is zeer effectief bij de behandeling van verschillende oogaandoeningen. Als eerste oogacupunctuurpraktijk van Nederland bieden wij een uniek en individueel behandelplan, waarbij we state of the art apparatuur en de nieuwste innovaties op het gebied van laseracupunctuur inzetten om uw klachten te verhelpen.

Helios-AcuVision

Ervaart u oogproblemen zoals Retinitis Pigmentosaglaucoommacula degeneratiediabetische retinopathieuveïtisdroge of natte ogenbijziendheid of computerogen? Bij Helios-AcuVision werken we samen met u aan de kern van uw oogaandoeningen. Met bewezen Oosterse geneeskunde en alternatieve therapieën pakken we uw medische klachten aan op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Dit doen we op holistische en integratieve wijze, waardoor onze behandelingen een absolute aanvulling zijn op uw reguliere medische zorg.

Helios-AcuVision, eerste oogacupunctuurpraktijk van Nederland

Bij Helios-AcuVision kunt u rekenen op jarenlange ervaring met Oosterse geneeswijzen, Klassieke acupunctuur,  SiVas acupunctuur, in combinatie met innovatieve technieken en apparatuur. Wij staan voor de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg voor uw ogen. Wij werken volgens de technieken van de Taiwanese arts Tan, de Chinese professor Master Tung en het in Denemarken ontwikkelde systeem van Freddy Dahlgren. Wij werken daarnaast met AcuNova Boel Akupunktur (Specialistatie Bosko Petrov) en AcuVision by dr.Rosenfarb USA (Specialisatie Vangelica Petrova), Julian Scott U.K.

Deze behandeling is compatibel met elke aanwezige therapie: homeopathie, fysiek, instrumenteel en heeft geen bijwerkingen. Acupunctuur voor de ogen is ondersteunend, omdat het de fysiologische mechanismen van het lichaam stimuleert voor de verdediging en reparatie van schade veroorzaakt door verschillende ziekten.

Hoewel er geen garantie is hoeveel verbetering kan worden gerealiseerd, hebben veel patiënten over de hele wereld Acunova & Helios-AcuVision oogacupunctuur geprobeerd en zijn ze daarmee geholpen. Zodra de initiële loop van de behandeling is voltooid en we zoveel mogelijk verloren gezichtsvermogen hebben hersteld, richt onze aandacht zich op het behouden van de winsten die we hebben behaald door onderhoudsbehandelingen. Degeneratieve aandoeningen vereisen voortdurend onderhoud en zullen alleen maar erger worden als ze worden verwaarloosd. De frequentie van deze onderhoudsbezoeken varieert, afhankelijk van de specifieke gezondheidsomstandigheden van de patiënt. De meeste patiënten komen vaker terug voor behandelingen gedurende het eerste jaar en gaan daarna verder met onderhoudsbehandelingen.

Wist u dat acupunctuur zeer efficiënt kan zijn voor de behandeling van verschillende oogaandoeningen?

De meest voorkomende oogaandoeningen die wij behandelen zijn: