Een natuurlijk pad naar uitstraling en schoonheid

Als u een jeugdige en gezonde glans wilt terugkrijgen en u zich zorgen maakt over de bijwerkingen van Botox en fillers, dan is dit de perfecte oplossing voor u. Gezichtsverjonging Acupunctuurbehandelingen stimuleren de voedende bloedcirculatie onder het oppervlak van de gezichtshuid, stimuleren de aanmaak van collageen, verzachten lijntjes en rimpels, verhelderen de vermoeide huid, vernauwen de poriën en verminderen littekens. Door deze voedende behandeling kan een grotere balans van interne gezondheid en hormonen worden bereikt, wat leidt tot een gevoel van welzijn, zelfvertrouwen en een externe uitstraling.

Op basis van uw huidwensen wordt na een eerste consult een behandeling op maat gemaakt. Elke behandelsessie duurt 90 minuten en omvat een combinatie van acupunctuur, gezichtsmassage, cupping, guasha en jade dermarollers.

De visuele voordelen zijn :

Verbeterde huidkwaliteit:verhoogde huidelasticiteit en spiertonus

Verminderde wallen:verhoogt hangende oogleden en vermindert wallen onder de ogen,

Verminderde rimpels:rimpels en diepe lijnen worden verminderd, en het verdwijnen van fijne lijntjes,

Stralende huid: Stimuleert de lokale bloed- en lymfecirculatie en de aanmaak van collageen voor een stralende en gezond uitziende huid

Kosteneffectief:goedkoper dan westerse procedures

Veilig: geen bijwerking, risico op misvorming of allergische reacties

Geen trauma na de behandeling: in tegenstelling tot westerse behandelingen met een herstelperiode zijn er geen ongewenste bijwerkingen.

De holistische gezondheidsvoordelen zijn : 

Betere slaap, meer energie,verbeterde spijsvertering en stemming

Regulering van hormonen bij acne en stressgerelateerde huidproblemen

Het algehele resultaat is het stimuleren van een gloed van binnenuit

Acupunctuur
Lid van: Nederlands vereniging voor Acupunctuur N.V.A/VBAG/RBCZ/TCZ/Shiatsu Vereniging Nederland
VBAG zorgverlenersnummer: 22111014 RBCZ licentienummer: 171265R. S.V.N registratienummer: 2018077 Reiki Master nummer: M15/0918. KVK-INSCHRIJFNUMMER: 69539413

Helios-Medica & Helios-AcuVision zijn centraal gevestigd op een locatie in Maartensdijk (De Bilt), (Utrecht). Binnen het domein van de acupunctuur zijn er verschillende specialisaties zoals AcuVision oogbehandelingenShiatsu therapie , natuurgeneeskundevrouwengeneeskunde en professionele manuele-energetische behandelingen.