Het gehele traject reflextherapie werkt in stappen naar een optimale reset van jouw zenuwstelsel toe

Reflextherapie

Reflexologie kan een behandelmethode zijn die de natuurlijke balans van het lichaam herstelt, en u zult zich na een behandeling meestal vrij ontspannen voelen. U moet er echter rekening mee houden dat een deskundige u niet zal genezen, maar dat uw lichaam zichzelf kan herstellen voor uw hele welzijn, samen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Er zijn tegenwoordig veel spanningen in het dagelijks leven, dus het is een must om de tijd te nemen om je lichaam te kalmeren. Het verlichten van stress is slechts een van de voordelen van een reflexologie-behandeling.

Voetreflex

Techniek waarbij wordt gewerkt aan de reflexpunten op uw voeten om het lichaam diep te ontspannen en te kalmeren en zo het welzijn van het lichaam te herstellen en opnieuw in balans te brengen.

Handreflex

Jin Shin Jyutsu is een eeuwenoude kunst om de levensenergie in het lichaam te harmoniseren. Het spreekt de aangeboren wijsheid van het lichaam aan en werkt zowel op mentaal, emotioneel als fysiek niveau.

Gezichtsreflex

Gezichtsreflexologie kan zeer gunstig worden toegepast door te werken aan reflexpunten op het gezicht. Een rustgevende manier om het lichaam te helpen ontspannen en opnieuw in balans te komen.

Helios-Medica & Helios-AcuVision zijn centraal gevestigd op een locatie in Maartensdijk (De Bilt), (Utrecht). Binnen het domein van de acupunctuur zijn er verschillende specialisaties zoals AcuVision oogbehandelingenShiatsu therapie , natuurgeneeskundevrouwengeneeskunde en professionele manuele-energetische behandelingen.