Reiki behandeling

Het genezingssysteem voor liefde en mededogen

Reiki behandelingen worden bij ons al vele jaren succesvol ingezet. Op basis van onze klinische ervaring hebben wij bij Helios-Medica een healing systeem ontwikkeld, dat holistische genezing biedt om in te spelen op de behoefte van de moderne samenleving. Het Helios systeem gebruikt fysieke, emotionele en spirituele methoden om het genezingsproces te voltooien. Het herstelt niet alleen je gezondheid, het verruimt ook ons ​​bewustzijn en transformeert ons leven zodat het gevuld kan worden met vreugde, liefde, vrede en mededogen.

Waarom is het zo noodzakelijk om de oorzaak van een aandoening te behandelen?

Als u een aandoening heeft (fysiek, mentaal of emotioneel), zullen u en uw zorgverleners zich eerst concentreren op het behandelen van de symptomen van de aandoening, zodat u uw gezondheid kunt herstellen en zich weer beter kunt voelen. In de meeste gevallen is het simpelweg behandelen van de aandoening niet voldoende om uw gezondheid te ondersteunen . Vooral bij chronische aandoeningen kun je een cyclus van genezing en ziekte herhalen en nieuwe aandoeningen ontwikkelen en je begint je af te vragen waarom je nog niet genezen bent. Heel wat mensen ondergaan operaties en toch ontwikkelen sommigen nog steeds dezelfde aandoening totdat ze beseffen dat iets anders de oorzaak is of eraan bijdraagt. Als er iets is waardoor u ziek wordt, of het nu terugkerende of verschillende aandoeningen zijn, moet de oorzaak worden vastgesteld en behandeld. Wij geloven dat het identificeren en behandelen van de hoofdoorzaak de sleutel is om een ​​duurzame gezondheid te bereiken en herhaling van ziekten te voorkomen.

Lichaam-geest-integratie: waarom zijn integratieve therapieën zo effectief?

Ons lichaam en onze geest zijn intelligent en onderling verbonden. We hebben verschillende aangeboren controlemechanismen, zoals het autonome zenuwstelsel, dat orgaanfuncties reguleert en rechtstreeks verband houdt met onze emotionele toestand. Terwijl de moderne geneeskunde zich steeds meer specialiseert door fysiologische problemen microscopisch te onderzoeken, verliest het vaak uit het oog wie we zijn als “een geïntegreerde, hele persoon” en ziet het ons als tandwielen in een machine. In ons centrum werken we met u als geheel persoon samen. Uw fysieke toestand, emotionele toestand, dagelijkse stress, voedingspatroon en levensstijl zijn allemaal relevant voor uw gezondheid. Elk van deze componenten van uw leven heeft invloed op alle andere gebieden. We zullen de hoofdoorzaak aanpakken en behandelen met onze 7 geneeswijzen (Acupunctuur in Japanse stijl, Kruidengeneeskunde, Laser/Light therapie, Energie – zielen therapie, holistische voeding, Meditatie en Feng Shui).

Genezing: herstellend versus transformationeel

Er zijn twee soorten genezing: herstellend en transformationeel. Herstellende genezing richt zich op het verlichten van aandoeningen, maar een dergelijk herstel is mogelijk niet duurzaam als het kernprobleem niet wordt aangepakt. U kunt weer ziek worden met dezelfde of een andere aandoening. We passen de transformationele benadering toe. Wanneer we de hoofdoorzaak van uw aandoening holistisch aanpakken, zal uw kernwezen verschuiven. We noemen het jouw ontwaken . Stel je voor dat je lichaam om hulp schreeuwt, maar dat je niet naar je innerlijke stem hebt geluisterd. Je weet dat het er is, maar je hebt het opzettelijk of onbedoeld genegeerd. Het identificeren van de oorzaak is eindelijk luisteren en aandacht schenken aan de innerlijke stem – die stille kreet die opkomt als emotionele of fysieke pijn of ongemak. Door de oorzaak te behandelen, voel je je wakker, verbonden en geactiveerd, zodat je echte behoeften en aangeboren welzijn kunnen worden gehonoreerd. Dit proces is erg moeilijk in woorden uit te leggen, maar veel van onze patiënten hebben dit unieke moment van ontwaken ervaren door een fysieke reactie of emotionele verschuiving. Dit is echte genezing!

Onze Helios Healing verbindt je fysieke lichaam en de geest en brengt ze samen zodat je een hogere bewustzijnsstaat kunt bereiken. Je diepere zelfgevoel zal naar boven komen. Het resultaat is dat u niet alleen herstelt van uw toestand, maar ook uw gezondheid, uw perceptie van het leven en uw algehele welzijn verandert. En de veranderingen in levensstijl die nodig zijn om dit nieuwe en ontwaakte Zelf te ondersteunen, zullen gemakkelijker te bedienen worden, wat het gemakkelijker maakt om de zich herhalende cyclus van ziekte te beëindigen.

Reiki behandeling:

Tijdens een Reiki behandeling laten we de energie voor je werken, wat betekent dat we vooraf niet weten wat zich zal aandienen. De energie heeft haar eigen wijsheid en weet de weg, de behandelaar geeft deze enkel door. Een sessie helpt ten alle tijden het zelf herstellend vermogen om de energiehuishouding in balans te brengen. Zo kan de levensenergie weer vrij stromen. Het is goed mogelijk dat we daarbij stuiten op, soms pijnlijke, blokkades welke we samen onderzoeken en helpen oplossen. Dat geeft naast een ontspannen, opgeruimd en opgeladen gevoel vaak ook veel inzicht in het persoonlijke pad.

Hoe Reiki werkt?

Tegenwoordig is Reiki een algemeen bekende vorm van energetische healing en wordt het over de hele wereld gebruikt. Reiki wordt erkend door de moderne medische wereld en is een veilige en gemakkelijke tool voor zelf genezing en dagelijkse energetische ondersteuning. Genezing begint met ‘zelf genezing’, wat de basis is van energetische genezing. Of u nu een beginner bent of al een Reiki-beoefenaar, u bent van harte welkom om aanwezig te zijn en te leren van onze grootmeesters Boško & Vangelica Petrov, Tegenwoordig is Reiki een algemeen bekende vorm van energetische healing en wordt het over de hele wereld gebruikt. Reiki wordt erkend door de moderne medische wereld en is een veilige en gemakkelijke tool voor zelf genezing en dagelijkse energetische ondersteuning.

Afspraak maken