Reiki Master 3B

Reiki Master 3B, Master-Teacher cursussen

Sommigen zien het masterniveau als de voltooiing van hun Reiki-training. De waarheid is echter dat er niets te voltooien is, niets te bereiken, en dat u niets zult krijgen dat u nog niet had. Het meesterniveau van Reiki is een ontwaken voor deze waarheid, het besef dat we nooit naar externe bronnen hoefden te kijken om innerlijke vreugde te vinden. We realiseren ons nu de eenvoud van het leven, en van Reiki, en genieten ervan als we aan beide deelnemen.

In de eerste graad van Reiki werd het zaadje in je geplant om te beseffen dat je Reiki bent en altijd bent geweest. Het masterniveau maakt dit je duidelijk in de vorm van het traditionele Usui Shiki Ryōhō-Mastersymbool. Dit stelt je in staat om Reiki aan andere mensen te onderwijzen, en stelt je ook open voor nieuwe geneeswijzen, zowel op de behandeltafel als in je dagelijkse leven.

cadeaubon

Master-Practitioner graad 3B

Veel docenten verdelen niveau drie in twee afzonderlijke cursussen, niveau 3A, de graad Master-Practitioner, en 3B, de graad Master-Teacher. Traditioneel worden deze in Usui Shiki Ryōhō echter samen in één cursus onderwezen, en zo wordt het onderwezen door de International School of Reiki. Deze cursus omvat de graad Master-Practitioner en de graad Master-Teacher.

Het is geen probleem als je gewoon je Reiki-beoefening wilt verdiepen, maar nog geen plannen hebt om Reiki te onderwijzen. U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze cursus en het inzicht en de vaardigheden op te doen van een Reikibeoefenaar op masterniveau. Het vermogen en de kwalificatie om Reiki te onderwijzen zullen ook voor het leven bij je zijn, om te activeren als en wanneer je weet dat de tijd rijp is om dat te doen. Dit is dus een levenslange investering in jezelf.

Master-leraar diploma

Geïntegreerd in deze cursus is de master-teacher-graad van Reiki, die essentieel is voor iedereen die les wil geven. Veel pas afgestudeerden van een Reiki master-docentenprogramma bevinden zich echter in een soort vacuüm. Ze hebben alle vaardigheden geleerd die ze nodig hebben, en ze hebben een verzameling theorie en technieken die ze willen leren, maar hoe beginnen ze eigenlijk als leraren?

De kwesties zijn praktisch, niet weten hoe je Reiki-lessen moet opzetten, psychologisch, het zelfvertrouwen hebben om jezelf te plaatsen, praktisch, zoals hoe je je eigen Reiki-handleidingen moet schrijven, en ondernemend, zoals weten hoe je een website moet maken en hoe je dat moet doen. studenten aantrekken. De cursus legt daarom zowel de nadruk op de spirituele aspecten van de leringen als op de praktische aspecten van het geven van een Reikicursus.

Cursus details:

Ontvang de laatste en hoogste inwijding in het Usui Shiki Ryōhō-systeem van Reiki.

Leer hoe u met het mastersymbool kunt werken, zowel bij behandelingen als bij inwijdingen.

Begrijp wat er nodig is om Reiki te onderwijzen.

Reiki-handleidingen om aan je eigen studenten te geven.

Lesnotities, inclusief een volledig programma van de cursus, praktische tips, oefeningen en meditaties voor gebruik tijdens de cursus.

 

Programma:

Het Master-symbool

Derde graads initiatie met een geleide meditatie, leidend tot een intuïtieve korte zelfbehandeling

Verkenning van de subtiele anatomie: uw persoonlijke ervaring

De Reiki-principes herzien, met begeleide oefeningen

Geavanceerde helende technieken

Praktijk: Sei heki chiryô hô

Behandelingen in praktijk

 

Voor meer info: https://heliosmedica.nl/reiki-cursussen-workshops/