100% Positieve Reviews

Wat cliënten over ons vertellen

Steeds meer mensen herkennen en gebruiken deze meerwaarde. De ervaren alternatieve behandelaars en gekwalificeerde medewerkers van het competentiecentrum beginnen hun werk waar anderen grenzen bereiken.

Schrijf jij binnenkort ook een mooie recensie?

Het resultaat van een goede behandeling is blije mensen!

U kunt uw recensie achterlaten op deze Pagina, het wordt dan automatisch toegevoegd op de website.

“Ik heb contact opgenomen met een Bob omdat ik ontzettend last had van migraine. Het kostte enkele behandelingen, de nodige tranen en naweeën, de ergste klachten zijn verdwijnen. Zo af en toe vlamt het nog op. Dan ga ik terug om even een paar kleine naaldjes te laten zetten.”

2017-11-17
Maria Koch

“Een blessure aan mijn kuit, opgelopen tijdens tennis. Een gescheurde pees en bijkomende klachten, zijn door de acupunctuur behandeling bij Bob geheel genezen. Ik ben nu weer volop fit om een tennis wedstrijd te spelen.”

2017-11-20
Karin Versteeg

“Mijn eerste Shiatsu ervaring en verrast positief. De therapeut is zeer deskundig waardoor je jezelf snel op gemak voelt. Je voelt je naderhand zeer ontspannen en energiek. Ik kan Helios-Medica zeker aanraden.”

2017-11-20
Paulien Lensink

“Mooie praktijk, bijzondere combi binnen de praktijk van Acupunctuur, Shiatsu en Reiki. De behandeling was zeer ontspannend. Een echte aanrader!”

2017-11-20
Mavis Rikumahu

“Een heel bijzondere, haast magische ervaring, waarbij al langer vastzittend verdriet kon loskomen. Deze empathische man nam echt de tijd voor me!”

2017-11-20
Sven Fennema

“Bosko neemt echt de tijd voor je en doet de behandeling met veel compassie. Ik had me de hele week down gevoeld. Na de behandeling was ik als herboren.”

2017-11-20
Lisa Kersbergen
Feedback

Voeg uw recensie toe

Neem even de tijd om uw ervaringen met ons door te nemen. Uw feedback helpt ons niet alleen, het helpt ook andere potentiële klanten.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.
waardering velden

Helios-Medica is centraal gevestigd in Maarssen (Utrecht). Wij geven reiki, shiatsu therapie & massages, acupunctuur behandelingen in een straal van 30 km vanaf Maarssen. O.a. in Hilversum, Amersfoort, Leidsche Rijn, Vleuten, Breukelen, Woerden, Nieuwegein en Zeist.