Reiki Opfriscursus

Opfriscursus

Heeft u ooit een cursus Reiki gevolgd maar wilt u graag de stof nog eens doornemen? U kunt dan een afspraak maken voor een opfriscursus.

Tijdens deze cursus ontvangt u het schriftelijk lesmateriaal van Helios-Medica, en de stof van de cursus (Reiki 1, 2 of 3A) wordt doorgenomen, handposities worde herhaald en ontvangt u een extra inwijding. Hierna zult u de energie weer voelen stromen en bent u weer zekerder van uw behandelingen. Het maakt niet uit hoe lang het geleden is dat u een cursus Reiki gevolgd heeft, of bij wie. Wij kijken samen waar een aanvulling nodig is zodat u weer compleet op de hoogte bent.

Het is natuurlijk ook mogelijk opnieuw met een cursus mee te doen. Het voordeel daarvan is dat u weer oefent in het geven van behandelingen en deze ook ontvangt. Ook krijgt u dan het certificaat van Helios-Medica.

In Nederland zijn grote verschillen in cursus tarieven. De dure tak zijn reikimasters die lid zijn van de Reiki Alliantie. Daarnaast is in Nederland ook de Reiki Vereniging de Cirkel opgericht waar Helios-Medica bij is aangesloten. De Cirkel is voorstander van betaalbare en eerlijke prijzen om Reiki toegankelijker te maken voor iedereen. Het enige verschil tussen de stromingen is de prijs, niet de vorm of kwaliteit van de cursussen, deze worden allebei volgens het  “The Traditional Usui System of Natural Healing”.  gegeven.

Cursustarieven (inclusief schriftelijk cursusmateriaal, certificaat, koffie en thee.

Voor meer info: https://heliosmedica.nl/reiki-cursussen-workshops/