Aandoeningen

Behandelen vanuit Passie!

Gespecialiseerd in de behandeling van psycho-emotionele klachten, stress en burn-out klachten, traumaverwerking en nog veel meer…

Redenen voor u om langs te komen kunnen zijn:

Waar komen mensen voor naar Helios-Medica?

U heeft van uw arts gehoord dat er aan uw probleem niets gedaan kan worden of dat u er mee moet leren leven. De klachten blijven terugkomen, de reguliere behandelingen en medicatie werken niet of niet voldoende of geven veel bijwerkingen. Uw eerste voorkeur gaat uit naar natuurlijke middelen in plaats van reguliere medicatie of reguliere behandelingen. U wilt geen symptomen van uw klachten bestrijden maar de oorzaak van uw klachten bij de kop aanpakken. U wilt preventief worden behandeld om klachten te voorkomen en om uw gezondheid optimaal te houden. U bent benieuwd hoe uw gezondheid is gezien vanuit de Chinese Geneeskunde en wil graag advies over uw levensstijl. U bent nieuwsgierig en wil graag ervaren of u acupunctuur prettig vindt.

Helios-Medica video's

Patiëntinformatie en gezondheid

Praktijk Intro
Gezicht Acupunctuur
Shiatsu Therapie programma Intro
Shiatsu Therapie programma Intro
Cupping Therapie programma Intro
Moxa Therapie programma Intro
De personen die naar ons komen, zijn niet onze klanten, maar onze gasten. We leven en houden van ons werk en van wat we doen, dat zich richt op de persoon en zijn / haar behoeften. Als ervaren natuurgeneeskundigen staan wij voor moderne alternatieveen holistische geneeskunde en innovatieve methoden die worden geleid door de nieuwste wetenschappelijke bevindingen.

Helios-Medica & Helios-AcuVision zijn centraal gevestigd op een locatie in Maartensdijk (De Bilt), (Utrecht). Binnen het domein van de acupunctuur zijn er verschillende specialisaties zoals AcuVision oogbehandelingenShiatsu therapie , natuurgeneeskundevrouwengeneeskunde en professionele manuele-energetische behandelingen.